Цена лавандулово масло 2018

 • S
  Здравейте колеги!Темата е направена за обмяна на информация относно цени и препарати.
 • а
  Здравейте, чета дискусията с интерес от миналата година и на база на прочетеното стигнах до следните изводи. Тук се преплитат интересите и гледните точки на няколко типа потребители : - прекупвачи тарикати - прекупвачи коректни - производители - бедни и затънали в дългове - производители - реалисти - производители - алчни - кибици :) В началото на сезона прекупвачите тарикати, започват да плашат производители - балами, сключват се сделки на ниски цени,но когато си притиснат от разходи си много по-лесна жертва на тарикатите. С минаването на средата на сезона вече е ясно колко и какво е събрано и започват да се сключват сделки между реалистите производители и коректни прекупвачи на пазарни цени. През това време алчните производители чакт и искат още и още...в един момент печелят, но в друг губят. та изберете си роля и действайте :) аз съм от производителите - реалисти :) успех!
  • ю
   В пловдивско започнаха да косят вече. Колеги, може ли да ми препоръчте читава дестилерия в района на Пловдив, в която сте дестилирали лаванудла. Какви са условията за варене на ишлеме и какви с купуване на маслото?
 • н
  кога ще косите, колеги
 • 1
  Този сайт и форум станаха изключително грозни. Ама то нормално след толкова грозни приказки тук и визията на форума да е грозна.
 • н
  Здравейте, колеги, започна ли вашата лавандула да цъфти и кога се очерава да косите :)
 • M
  какво става с лавандулата, всеки ден вали, не е добре.
 • P
  Колеги, лавандулата цъфна, подготвяйте косачките за края на юни. Правете си анализ , ще ни рябва тази година. Съгласен съм с колегите които говорят за търсене на качество. Масло ще има бол. Спорна на всички!
 • F
  То както се очертава времето- пак дъждовно,ще видите едни обърнати показатели и бля....бля....Пак ще цъфнат в добруджата методиевци,квадрати и разни други.А това постоянно говорене за некачествено масло (било от добруджа или незнам си къде), не си дават сметка плюещите,че ще рефлектира в/у цялостния имидж на българското масло.Ония навън не си мислете,че незнаят какво се случва тук.Ще стане-с нашите камъни по нашата глава.Хак ще са им тогава на някой "обърнатите показатели".Българинът е шампион по самоунищожението си!!!
 • .
  Така де,те 30$ са точно толкова,5-10лв ако в това е проблема здраве му кажи
 • То си е така,но да наблъскаме десетки хиляди в косене,транспот и варка и да нямаш яснота по въпроса си е гадно,има хора които още чакат парите от миналогодишната кампания
 • Д
  До хх: Тая година ще разбереш какво е обърнат показател, че дори и мислите ти ще се обърнат
 • "КОТО ДОДИ". Едните оптимисти, другите песимисти => Или ще продадем или няма да продадем ;)
 • Устройваше ги до миналата година,идваха в добруджа,кланяха се падаха на колене,но тази година ще се завъртят нещата,Вие ще ги търсите,още от сега мога да ви кажа че маслото няма да се продава а ще се приема и ще се плаща след реализация.Дойде времето на търговците,обърнаха се нещата,да му мислим ние производителите
 • Разликата между отделните масла ще е не повече от 15-20 лв. Всичките уж големи търговци по време на кампанията стават добружанци така че явно качеството ги устройва.
 • О
  .I. липсваше)) почти стана оптимистична групата,ама ей те на.В "средите" какво се говори и съчинява е едно и също вече 10г. така че тези среди не са моята среда;) някои си треперят по принцип...други бачкат и успяват.Успех на всички!
 • х
  Колега значи разликата навън е между 25-30 долара качествена/некачествена в ползва на качествената, ти говориш за двойно по-ниска, нещо не се връзват работите! Относно циганите, в Добруджа имаме голям проблем с работната ръка, а на село останаха само цигани и като не му дадеш 40-45 лева за копан отива при другия, които му ги дава... Същото е с арендодателите или 100 лева аренда или отивам при другия, към Балчик се говори и за 120... Сега не ви разбрах само обръща показателите, какво аджеба ще рече и имате ли си идея изобщо какво са обърнати показатели на маслото?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта