Лук, Праз, Чесън
Земеделие - сигурност
Здравейте група. Имам ливада 2 декара в едно село около града в който живея. Обмислям да с...
Помощ- зелен чесън
Здравейте. Търся чесън за сеене, но за зелен пролетен чесън. Живея в Англия и от скоро отг...
Капково напояване за съвсем малка градинка
Vivian: +359877948494 tozi chovek pravi kapkovo i az sam mnogo dovolen ot nego cenata beshe syper....
Търся методи за борба със сляпото куче
Тони: Здравейте! Сляпото куче, при мен си е направило леговището, отдолу под къщата, тя не е изп...
Мана по лука - моля за съвети!
Sin1914Shampion: Аз казах същото, но колегата не е съгласен! Жив и здрав, всеки си носи кръста! Н...
Споделете съвети и опит за масово отглеждане на лук Шалот / лук Влашец
Искам да по питам драги зеленчукопроизводители за мнението Ви за лук Шалот , за производст...
Препоръчайте ми Агроном за зеленчуци
Колеги,моля ако някой има имформация за специалист агроном при зеленчуците да я сподели!...
Моля за съвет относно сеитбата на лук
velimirdonchev: За това като се ходи на училище се учи Математика! Ще ти направя задачката като за пети к...
С какво да засея 5 дк земя
joro: Сади лук и не се притесняваи Ако те интересува пиши [email protected]
Пазар на арпаджик, какви са цените
erdo: Здравейте искам да попитам арпаджък червен лук от каде можга да намеря,а и искам да сея ня...
Чесън през Март - споделете опит
stefka66: Здравейте,чесънът се сее през месец октомври най-късно до ноември.Вкоренява се добре глави...
Споделете съвети и опит за масово отглеждане Лук Влашец
Дайте мнение за масово отглеждане на влашец.А откъде мога да си купя за размножаване, гото...
Колко пъти се пръска кромид лука
Искам да попитам някой знаели отглеждането на крумид лук да ми обясни колко пъти се пръска...