Косачки и балиращи машини
Бензинова коса Daewoo -шпулата не се сваля
eri: Пробвай да стегне първо малко..реално блокирате една шайба.между шпулата и редукторчето..н...
Моля за съвет относно моторна коса
Иван Стаменов: Аз имам на Gardenia и не съм много доволен, като поработя по дълго и не иска да пали, може...
Балеровачка John Deere 550
Здравейте, колеги имам проблем с боксувянето от 2вете страни на предпоследните колани им...
Споделете мнения относно проблем с бензинов тример(коса)
Bobi Borisov: Здравейте! Имам проблем с тримера ми! Значи работи всичко 6 само че нещо не иска да коси.....
Мнения за сламопреса massey ferguson 224
Дон Данаилий: Приятел, сламопреса та има ли оребрени ламарини за да не се връща масата назад? От къде си...
ремонт на сламопреса VLGER АР45
Цветозар: Здравейте искам да поръча един каталог моля званнете 0883548289
Още мнения за италианските косачки БЧС ( BCS )
Малин: Здравейте колеги!Търся майстор техник който може да зацепи двигател Lombardini LA 490!Ост...
Welger AP 45 - информация ?
Иван: Здравейте имам следния проблем със балировачка AP50 welger постояно ми цупи иглите ако мож...
Инструкции за балировачка Claas Markant 50
Вели: Някой да има инструкция за клас маркант 50?
Колеги помогнете за проблем с балирачка New Holland 265
Пламен Добридинев: Забравих 0876525840
Сламопреса Маркант 50 някой може ли да я ремонтира?
Пламен Добридинев: Колега преди 10 години изпатих от същия търговец със същите гаранции с Ню Холанд 376 бали...
Бензинова косачка и пушек.
Здравейте! Предварително се извинявам,ако някъде някой вече е пускал такава тема. Имам бен...
Защо мотофрезата ми пуши?
Петър: Здравейте, имам проблем с фрезата. Сменихме и днес маслото, но я препълнихме. В следствие...