Косачки и балиращи машини
Бензинова коса Daewoo -шпулата не се сваля
eri: Пробвай да стегне първо малко..реално блокирате една шайба.между шпулата и редукторчето..н...
Балеровачка John Deere 550
Здравейте, колеги имам проблем с боксувянето от 2вете страни на предпоследните колани им...
Моля за съвет относно моторна коса
Здравейте, наскоро засадих 700кв.м овошки и ми трябва моторна коса , ето и машините на кои...
Още мнения за италианските косачки БЧС ( BCS )
Гост: Възможна ли е смяната на бензинов с дизелов двигател на косачка бчс?
Сламопреса Маркант 50 някой може ли да я ремонтира?
Пламен Добридинев: Колега преди 10 години изпатих от същия търговец със същите гаранции с Ню Холанд 376 бали...
Бензинова косачка и пушек.
Здравейте! Предварително се извинявам,ако някъде някой вече е пускал такава тема. Имам бен...
Защо мотофрезата ми пуши?
Петър: Здравейте, имам проблем с фрезата. Сменихме и днес маслото, но я препълнихме. В следствие...
Споделете мнения относно проблем с бензинов тример(коса)
Веселин Димитров: Здравейте, Когато кося с косачката около 5-10 мин. Започва да трепери и изгасва, след 3-4...
Инструкции за балировачка Claas Markant 50
Николай: Здравейте имам проблем със сламопреса claas markant 51 дясната човка има луфт ляво дясно и...
Проблем с бензинова градинска косачка.
Георги Добрев: Здравейте колеги Имам тревокосачка hecht 41s започна да работи на пресекулки и спря. Отво...
Колеги помогнете за проблем с балирачка New Holland 265
Пламен Добридинев: До Тодор ножовете се регулират с пластини или се регулират лагерите или сменят
ПОЛСКА ИЛИ ТУРСКА РОТОРНА КОСОЧКА
Вили: И аз се интересувам за прекачване към Т25А за косене на орехи. Даже незная кое е по добре-...
Спешно ми трябва съвет за рулон преса John Deere 590
Данаил Иванов: Добър вечер! Искам да попитам,ако някой има, ръководство на български език, за балеровачк...