Почвообработваща техника
Дискова брана
Plamen88: Взех днес една българска прикачна два метра и са осите предполагам захвата ще е около 180...
Дайте мнение за мотофреза
Радослав: Здравейте! Скоро купих мотофреза рурис 5500 r . Трябва ми за малкаък парцел. Много съм дов...
Мотофреза GARDENIA MEGA TOOLS 500B-3A Проблем при запалване
Христо Христов: Здравейте и аз се направих на майстор.Завъртях лостчето под резервоара,незнам защо така ме...
Съвет за покупка на сечка за слънчоглед
FERMER: ТО АЛП ИЛИ КУРТ НЕ ПРАВЯТ СЕЧКИ ТЕ ГИ КУПВАТ, ИМА МНОГО РАЗНОВИДНОСТИ,КАЛКО Е ДЕБЕЛА ОСТА,...
Фреза или мотоблок
Привет , имам нужда от мотофреза , но незнам дали с ремъци да си купя или съд съединител....
Проблеми с работа с фреза
Kiril73: Здравеите колеги имам трактор митцубиши 18 и ми загрева с фреза та въпроса мие на коя скор...
Двигател за мотофреза
igra59: колеги купих 6 5 коня двигател китайски вкарва бензина в маслото на картера какво трябва д...
Помощ за закупуване на мотофреза
Здравейте колеги харесал съм мотофреза Raider RD-T06 може ли някой да изкаже мнение за тез...
Турся плуг за ЮМЗ 2х35
Здравейте колеги, От доста време търся в интернет плуг 2х35 за моята машинка, но не намир...
Споделяне на опит, мнения и препоръки относно закупуване на фреза
Vankata12: Аз си взех за 1070 лева мотофреза RURIS. В комплекта има метални колела и плуг. Използвам...
Проблем с дисковата ми брана
krumtenev: Неправилно настроената дискова брана дърпа настрана. Най-честата грешка- теглича не е изне...