Ябълки и круши
Дискусия за отглеждането на ябълки
милка: Колеги не мога да се справя вече 3 година с ябълковия плодов червеи,50 процента загуба,пръ...
Определяне на сорт
Здравейте, някой ще може ли да определи сорта ябълки? Гледам ги за втора година, двете сни...
Моля за съвет. Болест круша
Здравейте, ще съм благодарен за съвет относно болест по круша. Стъблото е мокро постоянно,...
Шредер/мулчер под наем за село Могила (Старозагорско)
Здравейте, тепърва навлизам в занаята по отглеждане на ябълки. Обработвам 40дкa. градина в...
Изкупуване на ябълки
Светослав: Добър вечер каде изкупуват ябълки в югозападна България. Благодаря предварително!
Реално производство на ябълки в България
Защо през последните 15тина години , производството на плодове и зеленчуци беше почти ликв...
Дневник на стопанството
г: Дневник на стопанството и дневник за растителна защита са две различни неща. Дневник за ра...
Връщане на субсидии по ПРСР “Млад фермер”
Колеги, има ли някой, който е получил първи транш по ПРСР “ Млад фермер” и след това да са...
Ябълкова каша
Запрян Кичуков: Ако все още проявявате интерес към ябълковата каша , обадете се . Аз произвеждам сок от я...
Търся пазар за Попска круша
Търся сериозен търговец с когото да работя дълги години и на когото да продавам продукцият...
Отглеждане,Пазар и цена на едро на български круши
kosta1975: Благодаря Chemjet за информацията.При мен тази година се появи крушова бълха и пръсках с р...
Съвети относно резитба на ябълка
Oli: Хора помагайте!!! Пръскали са житото за широколистни и е хванало 90%от ябълкова градина(д...
Изкупна цена на ябълки 2016 КРИЧИМ 12СТ ЗА КИЛОГРАМ
Само берачите и транспорта до Кричим ми надхвърлят 15ст на кг ябълки ! При това положени...