Череши и вишни
Украинската Помощ
[email protected]: На мен ми ги отказаха изобщо. Защото от ЗП станах ЕООД, и дерегистрирах ЗП-то от регистъра...
Стратегически план - недоволство
stelao: някой има ли идея, какво се изисква за доказване на плододаване на овошките. трябва стано...
Ковид субсидирането
Здравейте , отново пиша тук защото "Agri.bg" е най-коректният и честен сайт в България. Ис...
Санкции
Мария: Здравейте, аз съм със същата санкция , вече за втори път ми спират плащане заради този до...
Мнения за трактор Владимировец т25
Petar Valchev: Страшен трактор. Въпреки че е 25 конски сили е машина и за ниви и за градини. От малък има...
Присаждане и резитба
Имам следния въпрос: Тази пролет присадих на вишнева подложка черешови калеми. Вишната има...
Интензивна черешова градина. Дайте съвет.
Живко: Здрасти Павел, Много ще ти съм благодарен да разменим координати. Пиши ми zhivkohristov@h...
Документ доказващ че овощна градина е в плододаване
Колеги отново сме пред невероятна ситуация . Изисква се документ от агроном че градината е...
Машина за вадене на костилки
Валери Чулин: Интересуваме оферта за машина 500 кг/ час за отстраняване костилките на сливи и череши
Колко върви пробиването на дупка 60 на 60?
Петко: Здравейте, аз си купих моторен свредел ruris tt12. В комплект е с 2 свредла, доволен съм о...
черешите в цяла България
Правителството уж щеше да помага на българските производители а сега затвори пазарите , ед...
За вишните - пишете всичко свързано с отглеждането на това дърво.
fossill: iskam da nasadq gradina s vishni sort oblachinska vaprosat mi e kakva e razlikata ako darv...