Череши и вишни
Стратегически план - недоволство
sidom: даже и да не получаваш субсидии си задължен да спазваш и прилагаш всички мерки и схеми. А...
Ковид субсидирането
Здравейте , отново пиша тук защото "Agri.bg" е най-коректният и честен сайт в България. Ис...
Документ доказващ че овощна градина е в плододаване
Колеги отново сме пред невероятна ситуация . Изисква се документ от агроном че градината е...
Машина за вадене на костилки
Валери Чулин: Интересуваме оферта за машина 500 кг/ час за отстраняване костилките на сливи и череши
Мнения за трактор Владимировец т25
Т25: Лично аз, от моя екземпляр съм доволен. С пръскането няма проблем. Е, кабината (за предпоч...
Отглеждане на череши
kapanec: това че нямаш букви на кирилица не ти пречи да пишеш на кирилица има програма за това.Пред...
Колко върви пробиването на дупка 60 на 60?
Петко: Здравейте, аз си купих моторен свредел ruris tt12. В комплект е с 2 свредла, доволен съм о...
черешите в цяла България
Правителството уж щеше да помага на българските производители а сега затвори пазарите , ед...
За вишните - пишете всичко свързано с отглеждането на това дърво.
fossill: iskam da nasadq gradina s vishni sort oblachinska vaprosat mi e kakva e razlikata ako darv...
Създаване на овощна градина
AntoanBG: Здравейте исам да попитам. Имам 12 декара земя от която 9 декара са засадени с череш. В...
Споделете техники при отглеждане на череши в оранжерия
didoiluba: Колега. Твоята нужна информация е в Сливен. Човекът се казва Димчо Димитров. Били сме съуч...
Интензивна черешова градина. Дайте съвет.
ZPIvana: Павел, благодаря за отговора. Аз също подозирам, че намирането на качествен посадъчен мате...
Неизвестно заболяване
Здравейте, какво е това заболяване по черешата. Появява се всяка година. Фиданката е добре...
БOЛЕСТ ПО МЛАДИ ЧЕРЕШОВИ ДЪРВЕТА !!!
kris200: Зимните пръскания с медни препарати правиш ли ги? Това е засега единственото решение за ог...