Препарати - зърно
пролетно пръскане на пшеницата
Нелина: Здравейте! Тук съм, за да ви попитам дали имате подобен случай. Сях пшеница , гледала съм...
Заместител на линурон при кориандър
Ние: Колеги, кажете наистина ефикасен препарат за раст.защита при кориандър.Паламида и конопа н...
система за оповестяване
rosi11: гледам номера от снимките от очертаването, където номера започва с екате и още две числа,...
Фунгицид при слънчоглед
goerv: Тази година изпробвах две комбинации. Първата с Амистар 90 мл/дка. + листен с бор молибден...
ХЕРБИЦИД ЖИТНИ
julyan von emona: Написах в гугъл "тотален хербицид" и ми излезнаха ужасяващи неща. хВ съйщност имам малка з...
С какъв препарат да пръскам люцерната
jivko159: добър ден колега видях тема и искам да попитам люцерната е млада сята е март месец ако нап...
Препоръчайте ми фирми за семена и препарати!
Nikim: Бил съм клиент на Асм Монтана даже съм от Монтана и вече никога няма да се сета за тях. С...
Проблем с брашнеста мана по слънчогледа
trinitybg: diditxd форума НЕ е място за реклама ! За рекламиране на продукти си има определени за то...
Торене и пръскане при отглеждане на слънчоглед
trinitybg: diditxd форума НЕ е място за реклама ! За рекламиране на продукти си има определени за то...
Браншеста мана по пшеницата
Пръскане на слънчоглед - норма за препарат
Пръскане на пшеница
Запечатка на слънчоглед - споделете съвет
diditxd: Биохум - Производство на течни торове, биотор, листни торове, органични торове http://b...