Други зеленчуци
Дворно насаждение
Здравейте! Преди известно време се сдобих с дворно място в близост до Ловеч. Занимавам с...
Съвет при проектиране на капково напояване
чичи: не съм сигурен, че съм разбрал на 100% въпроса, но ако си вземеш една хидрофорна помпа ще...
Продажба на собствена продукция
Здравейте, регистриран земеделски производител съм и искам да попитам къде мога да си прод...
Информация за торене , окопаване и поливане на бамя
Неделчо Атанасов: с какви препарати се пръска
Микрорастения и регистрация като земеделски прозиводител.
[email protected]: Колега . разбра ли нещо за отглеждане на растения в контролирана среда . Мен ме интересува...
РАЗСАД
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ/КОЛЕЖКИ, ВЪПРОСЪТ МИ КЪМ ВАС Е: КОЯ Е ПО-ПОДХОДЯЩА ТОРНА СМЕС И КОЙ ОТ ПР...
Таблица за препарати
Дайте някоя таблица на български за съвместимост на фунгициди и инсектициди. Бях намерил е...
За засаждането и отглеждането на патладжани
[email protected]: Научи се да пишеш грамотно
Кое, кога , как в оранжерията?
Здравейте! От късна пролет на 2020 имаме оранжерия и сега за първа година ще я под...
Охлюви и плужеци
Stoyko: може да пробваш и с бутилки с бира. Плужеците влизат вътре и после не могат да излязат. Пр...
Съвет относно тикви за семки Дамски нокът
alex123: Колеги,обмислям да посея тази година 100 декара дамски нокът,но притесненията ми са от нап...
Ряпа дълга бяла
Трифон Трифонов: След 3 години,идва и отговора ми.Дайконата се сади на гъсто,5-7 см. семка от семка.Достигн...
Капково поливане
Здравейте, Моля за помощ при избора на помпа за капково напояване. Разполагам с 3200 мет...
Пазар на тиквени семки?
ЗзЗ: До Иван човека пита нормално, а ти му се лигавиш на среща. До bogatyr последно ч...