Прием по мярка 22.1

Здравейте колеги, някои знае ли кога ще има прием за животновъдите по мярката 22.1 за Укра...

78 0

Плащания по АК

Колеги някой знае ли кога ще има плащания по мярката АК14 ? Миналата година беше на 9.3.

70 0
P

червен калифорнийски червей - какви са етапите за кандидатстване по европейски програми?

Марин маринов: Искам да кадидаствам по програмата

3125 3
K

Кога мога да изкореня стара овощна градина?

Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...

216 0
P

Развитие по проектите по мярка 121

Radi_45: На 05.12.2014 получих 50% субсидия и с това приключих с проекта !!!!!!!!!...

97864 458
D

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

343 0
S

Директни плащания на декар люцерна

Ели: Може ли да се промени от угар за засяване със слънчоглед? И в какви срокове?

30255 8

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

497 1
C

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

372 1
M

Субсидии за орехова градина

Ангелов: Здравейте искам да попитам ореховара градина може ли да е в самия ми двор или трябва да е...

13304 14
B

Субсидиране на орехови насаждения

кина: ЗАКУПИХ СРЕХОВИ ДРЪВЧЕТА ЗА ЕДИН ДКА МОГА ЛИ ДА КАНДИДАСТВАМ ЗА СУПСИДИЙ И КАКЪВ Е РЕДА.Бл...

63358 10
B

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

372 0
A

Допълнителна субсидия на глава животно

nadeto: ne ama sas siurnost 6te e ot ponedelnik nqkadde

11993 20
V

мярка 112 - Създаване на стопанства на млади фермери

emamayryamova: Zdraveite, imam vis6e zemedelsko obrazovanie, imam i 13 dka zemq, polovinata ot koqto e st...

495703 1818
K

Субсидии за ливади

Лора: Много ми е интересен факта с тази глоба за бъдещ период.Баща ми е зем. Производител и живо...

16459 19