Субсидии
Прием по мярка 22.1
Здравейте колеги, някои знае ли кога ще има прием за животновъдите по мярката 22.1 за Укра...
Плащания по АК
Колеги някой знае ли кога ще има плащания по мярката АК14 ? Миналата година беше на 9.3.
червен калифорнийски червей - какви са етапите за кандидатстване по европейски програми?
Марин маринов: Искам да кадидаствам по програмата
Кога мога да изкореня стара овощна градина?
Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...
Развитие по проектите по мярка 121
Radi_45: На 05.12.2014 получих 50% субсидия и с това приключих с проекта !!!!!!!!!...
Млад земеделски производител
Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...
Директни плащания на декар люцерна
Ели: Може ли да се промени от угар за засяване със слънчоглед? И в какви срокове?
Подпомагане за сини сливи
Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.
Субсидии за орехова градина
Ангелов: Здравейте искам да попитам ореховара градина може ли да е в самия ми двор или трябва да е...
Субсидиране на орехови насаждения
кина: ЗАКУПИХ СРЕХОВИ ДРЪВЧЕТА ЗА ЕДИН ДКА МОГА ЛИ ДА КАНДИДАСТВАМ ЗА СУПСИДИЙ И КАКЪВ Е РЕДА.Бл...
Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо
Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...
Допълнителна субсидия на глава животно
nadeto: ne ama sas siurnost 6te e ot ponedelnik nqkadde
мярка 112 - Създаване на стопанства на млади фермери
emamayryamova: Zdraveite, imam vis6e zemedelsko obrazovanie, imam i 13 dka zemq, polovinata ot koqto e st...
Субсидии за ливади
Лора: Много ми е интересен факта с тази глоба за бъдещ период.Баща ми е зем. Производител и живо...