Трактори
Запитване
Ivan: Руското е по по мощно и по безпроблемно но на практика са еднакви като работа която вършат...
Проблеми с хидравликата за управление на Т150
Здравейте, Имам проблем с трактор Т150 и по конкретно с завиването. Първоначално нямаше...
Трактор Т25 - скоростите не включват след смяна на полуоска
Имам Трактор Т25 Владимировец. Полуоската на задната лява гума се скъса и я сменихме, но с...
Загубена първоначална фактура на малогабаритен трактор 14 к.с.
Здравейте. Ще съм благодарен, ако помогнете с моя казус. Имам "Синтай 140". Загубена е п...
Проблем със скоростна кутия на трактор Болгар
Чавдар илиев: Здравеите колеги имам проблем с трета скорост тя си влиза обаче след като трагна почва да...
колко струва книжка за трактор
Антон Стамов: Къде точно в гр Стралджа се провеждат курсовете за трактористи някой знае ли
Съвети за ремонт на навесната хидравлика на Белгарус 952.3
Васил: Здравейте ,имам проблеми с навеса на Беларус 952.2 . Вдига сам когато е на обороти ! ????
Проблем с електрониката на Исеки
deo_79: BanevRoseOilGarden -Колега, телефон на мсйстора ти, ако може.Имам проблем с внезапно спира...
Смяна на турбо за Беларус МТZ 952
Пенев: Колега можели един съвет.Турбото на моя Беларус е ТКР6, ако му сложа чешка турбина ще имал...
Трактор МТЗ 952 Беларус - често срещани проблеми
Тодор: Колеги интересува ме дали мога на мяста да искарам лостчето за превключване на 540-1000 об...
Разходна норма на гориво за трактор.
S.K: Здравейте! Някой може ли да ми каже колко върви на декър дискуване с голяма трактор и бран...