Лозя за винени сортове
проблеми с вредители
Последните 2-3 години започнаха да се появяват изглеждащи като яйца на някакъв вредител въ...
Какъв сорт грозде е това?
Таня: Какъв сорт е гроздето? Благодаря предварително. Емайл:[email protected]
Смяна начин на трайно ползване на земеделска земя
Живко Русков: Здравейте. Предстои ми покупка на имот като в обявата пише “ категория 8-изоставена орна...
Търся агроном-консултант за съвет
Rosinant55: Давам агро-консултаций ,по Растителна защита и торене. тел.0877 43 79 65 ми е тел,по всяк...
запитване
нямам опит в отжлеждането и грижи за лози - мисля са различни сортове , винен и десертни ....
Съвет за хубави винени сортове грозде
velimirdonchev: аз ще ти препоръчам някакъв купаж да направиш, от една страна ще имаш няколко сорта и ще в...
Изсъхване на лозовия плод - фаза цъвтеж
izhel: И още нещо: Не смесвай Верита с медни препарати. Намаляват действието на алуминиевия фозет...
моля за помощ
krumloz: Дугар аз имам сорт Брестовица,като десертно грозде е много хубаво а и за вино е уникално,н...
Никополски Мавруд и Дунавска гъмза.
Здравейте, някой има ли винените сортове грозде, Никополски Мавруд и Дунавска гъмза. Искам...
Никополски мавруд, Дунавска гъмза
Здравейте, някой има ли винените сортове грозде, Никополски Мавруд и Дунавска гъмза. Искам...
Лозарски Трактор . Болгар , Т40 , Лтз , Мтз или друг ?
Krasimird: В началото се бях насочил точно към лозаро овощарски Италианските които си посочил , но от...
продавам грозде
продавам грозде мрло , ркацител ,димят + десертно болгар с перфектно качество в големи к...
Tърсим съвети за избор на винени сортове лози в район Шабла
vintage: Eто господа - мисля че ще Ви бъде полезно. Това е Национална Почвена Служба - правят доб...