Закони и наредби
Обвързана подкрепа за плодове
cholakov90: колега можеш ли да ми пратиш снимка с такъв договор.някъде заверява ли се или не.само с по...
Отговор на възражения по допустим слой и плащане
gan4o: при мене е три години и се очертава делото да започне отначало след като спечелих във ВАС...
Безумни референтни цени по Мярка 7.6 за реставрация на църкви
Онзи ден гледах едно предване във връзка с МЯРКА 7.6 за реставарция на църкви. Поредната п...
Проблеми с правните основания за Кампания 2016
Stormstriker: Абе то хубаво го казваш да ги очертаем, ма бутона "Приключи заявлението" в този случай ост...
Въпрос относно субсидии
agra: Прочети за обвързано с производство плащания. Освен мускули и мисловна дейност трябва. У...
Мярка 14 Хуманно отношение към животните
jacob87: http://www.dfz.bg/bg/prescentar/novini/humanno_svine/ Колеги мисля че приема мина вече...
За спрените субсидии за биоземеделие
DianaG: Аз имах 6 дка парцел, закупих съседен обединих ги на 3та година общо 18, заявлението е нар...
Как да стана земеделец?
villaspin: Здравей, Това е да се информира широката общественост, че г-н Villaspin Андерсън, частен...
Договор с агроном притежаващ сертификат по чл.83 от ЗЗР
Здравейте! Следващият месец ще подавам заявка за становище от БАБХ - РЗ. Случайно от друг...
Кампанията по подаване на заявления за директни плащания за 2016 не е стартирала!!!
kris200: Тия ще ни затрият!
Заявление за подпомагане кампания 2016 - споделете някой подаде ли?
Lerion: От Министерството на земеделието и храните прогнозират, че в общинските служби по земедели...
Отказани пасища от общината при изпълнение на всички изисквания - как да постъпя?
Kolegi ot obshtinata otkazvat da mi dadat pasista otgovarqm na vsi4ki usloviq dala sym vai...
Договори пасища Държавен поземлен фонд - споделете опит
mldfrmr: Няма мърдане... В брой 61/2015 г. на Държавен вестник е обнародвано изменение на Закон...
Пасища и ливади - проблеми след промяна на националния стандарт 4.1
proba: това е за косене и паша има отделно само за паша там няма изискване за височина на тревата...