T

Може ли договор с арендатор да бъде прекратен ?

agra: Прочети в детайли договора за аренда и поискай консултация от адвокат. Винаги може да се н...

2741 5
I

Въпрос относно пасища и договори 2016

iordankaaa: Благодаря ти за отговора. Отглеждам 62 броя овце майки, на това място ще се водят на паша....

1086 2
I

Земеделски производител - въпрос за регистрацията

ivo99: Може ли да ми кажете за 2016г. кой програми ще са отворени ?

1633 9
S

Мярка 6.3 - как да си докажа доход от 33% ?

blpaev: здравейте, миналата година април купих 10дка винено лозе. Беше запустяло, пълен пущинак. К...

13402 32
S

Какви са тези санкции за площи извън слоя?

CDK8998: Аз взех 12 дка. От тях изчистих 6 дка. Останалото ми е в акация, която ще чистя поетапно....

1894 2
K

Пропуснати заявления, санкции, СЕПП, споделете информация

Здражейте, Сдружение (на дребни животновъди) е кандидатствало за подпомагане за животните...

807 0
S

Разпределение на общински пасища за животновъдите по региони

galietka: Сега е момента да се подават заявления за ползване на мери, пасища и ливади!Срока за подав...

7134 9
H

Марка 112 - Връщане на 1-ви транш!

hristina_bakracheva: В твоя случай може да се възползваш от форсмажорните обстоятелства и всичко е наред. Не вя...

7817 12
V

Декларация 69 и 70 - коя се ползва при подаване на правните основания?

innainna: Колеги има ли някой компетентен да отговори на следният казус : имот по чл.37 не е заяв...

2177 4
K

Някой искал ли е да си прокара ток на полето и колко излиза удоволствието?

Bigaro: Имам и агрегат и соларна система. Проблемът в агрегата не са парите за горивото, а не...

4317 13
Q

Спешен въпрос относно ливади по програма!

proba: Чистя ливади по програма около 500 дка... По каква програма ги чистиш? Молба ли да...

1143 1
N

Документи за горивото или връщане на акциз

Здравейте колеги,обработвам 100дка. земя и за следващата година се увеличават,питането ми...

1084 0
D

Санкция за бъдещ период по директните плащания

djorkata: При мен е същото,само че субсидията за животните ми не покрива размера на наложената сан...

1455 2
F

Отглеждане на гъби - съвети

Здравейте ! Скоро се върнах от чужбина и имам някой спестен лев , който не искам да прахос...

951 0
N

Моля за малко правна помощ относно преотстъпването на земя

no4ana: Много благодаря за отговора!

853 2