Закони и наредби
Прекратяване на регистрация
Георги Иванов: Според мен се започва с подаване на декларация по образец в НАП за прекратяване на дейност...
Договор арендатор
wladd: Кога си го придобил ? Този имоти с Договор за аренда, наем или съвместна обработка . Кога...
Конна база - регистрация на животновъден обект
Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...
Право на достъп до собствена земеделска земя
Здравейте, имам собствена нива, която възнамерявам да ползвам като овощна градина. По кад...
Сертификат за използване на препарати за РЗ
Anna Dimitrova: Подейства ли този препарат за [url=https://biopestbg.com/]борба с вредители[/url]?
Изплащане и получаване на рента от наследници на земеделска земя
???: Здравейте ! Аз да попитам със brat ми сме наследници на земя на майка ни. Направен е догов...
Какъв е редът за изваждане на разрешение за ограждение на овощна градина?
Stoian Gerov: Може ли да се направи овощна градина в землището на с.РавноПоле,която попада в периферията...
Необходими документи за категория Ткт
Erdo Murad: Здравеи можели координати каде в хасково
Разпределяне на рента за минали години
Aneta Varadinova: здравейте, въпроса ми е такъв от пастрока ми имам 3 декара земя имам пълно мощно от майка...
Може ли собственик да продаде по-малко от 3 дка зем. земя?
Да кажем той има 5 декара но ние искаме само 1? Или по-закон не може по-малко от 3 декара?...
Изграждане на резервоар/езерце
Здравейте, дали някой знае какво изисква закона за изграждането на резервоар/малко езерце...
ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП
В новия ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП, няма и една думичка за новорегистрираните фирми, които...
Земеделски производител,права и задължения.
Димитър Стефанов: Здравейте, Регистриран съм като Земеделски ПР. Имам ли право да назначавам работници и...
Купих си трактор регистриран в КАТ как да го пререгистрирам в КТИ
Марияна Димова: Здравейте интересува ме за селскостопанска техника,регистрирана пред кти плаща ли се данък...
Наследствени земи, стопанисвани от общината - липса на информация
Milica Filipović: Същото е положението и в Сърбия, по-точно в Лесковац.