P

Качиха допустимия слой за 2016

blpaev: Колеги, побутвам тая тема, защото не знам какво да правя. За първа година чертая по СЕПП,...

6088 19
H

Ще успее ли този парламент да приеме Закона за собствеността и ползването на земеделски земи?

0000: Четохте ли стенограмите на Народното събрание дали изобщо са стигнали до точка за ЗСПЗЗ???...

34429 26
K

Осигурителни вноски

Ще има ли промяна в осигуровките на земеделските производители?

1090 0
W
2205 1
G

Защита на животните

galatina: Абе хора що се карате за глупости като си има законни права за всичко. Влязъл ти в нивата...

9454 28
M

Ощетява ли дребните земеделци "Схемата за намален акциз на горивата"?

Uvas: Човешката простотия и злоба са твоята ЛИПСА на информация, човека в темата е написал че ко...

4745 12
P

Може ли да се пренаема земя по споразумение

mborisov81: От сайта на МЗХ "УКАЗАНИЯ по прилагане на чл. 37б и чл. 37в от Закона за собствеността и п...

5641 5
E

Разяснения относно начина на трайно ползване на земя

lendi: Не знам дали питам в правилната тема, но не открих по-подходяща. Казаха ми, че земеделците...

1942 3
D

Молба за консултация по повод Натура

Димитров 85: В никакъв случаи

830 1
R

Информация относно Дневника за животни по агроекология (овце)

kostova: Миналата година приключих 5 годишния период по агроекология с пасища за крави.Още първата...

2336 1
D

Осигуровки за земеделски стопанин - каква е сумата и на коя дата се плащат?

colonago: ако не е платено няма проблем,проблема e ако не е пусната декларация. акт за нарушение в...

2025 4
K

Болничен лист при ЗП

adriana: Може без Ел.подпис и съпругата ти може да го подаде, ако фирмата е регистрирана и са съгл...

1579 3
E

Правно основание на наети общински пасища

Здравейте , имам подписани договори с общината за пасища .Дотоворите са качени в ИСАК н 11...

883 0
M

След като се осигурявам веднъж,задължен ли съм да се осигурявам и като ЗП?

adriana: Естествено, че няма как да е само за половината година... Може да се осигурява на перио...

29061 7
C

Обвързана подкрепа за плодове

cholakov90: колега можеш ли да ми пратиш снимка с такъв договор.някъде заверява ли се или не.само с по...

18956 6