Кокошки носачки - как да предотвратя изяждането на яйцата?

 • M
  Здравейте колеги имам нужда от съвет за кокошките ми. Наскоро си купих кокошки носачки но започнаха да си ядат яйцата кажетеми какво да направя и ако някой може да ми покаже как се прави клетка за кокошки носачки . Благодаря предварително.
 • S
  Здравей моят съсед имаше същия проблем. Реши го много просто сложи обелена глава лук в полозите и това е. Не очавах, че ще свърши работа.
 • S
  Проследи кокошките..Сигурно само една е склонна към канибализъм..и съответно я задели и попитай ветринарния за добавка към храната.А може и направо във ветеринарната аптека да попиташ.те сигурно зная т коя е добавка .
 • A
  Виж тук подобна тема. Каквото и да направиш не започнеш ли да ги храниш с добавени във фуража всички необходими компоненти май изхода ще са...бурканите.Дано не са много бройки. http://www.fermer.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D1%8F%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-fpost25182.html?page=4
 • M
  храняги с собствен фураж кото слънчогледови отсевки пшеница и ечемик. Но покрай носачките ще се научат и домашните кокошки да си ядат яйцата .Незнам какво да ги правя дали да им режа клюна от горе или буркани да ги правя .В интернет имали някакъв сайт за тях за направа на клетки поне да ги отделя от другите.ако има испратими.
 • A
  С какво ги храниш? За промишлено или домашно производство са? А по принцип кредата помага. Ако работиш с балансиран фураж този проблем не би трябвало да го има.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Инкубатор

Препоръчайте ми инкубатор за около 50 яйца. И най-важното: от къде да го купя?

148 0

Синя Брама

Видях че при моите кокошки има Синя Брама имали някои да се е занимавал с тях искам да и...

144 0

ЗДР.По какъв начин може да се кандидатсва с европрограма за оборудване на птицеферма

от 2 години имаме птицеферма оборудвана беше използвана вече няма да издиржа на темпото...

965 0

ЗЕЛЕНИ ЯЙЦА

Zevs: Такава им е породата. Трябва да си доволен. На пазара се търсят много. Един колега ги прод...

3482 3

Конверсия на фураж при бройлери

adriana: За коя порода или по принцип?

943 4