K

Пасищни пилета

AndreyKurtenkov: Krasimirr3, писал си отдавна, дано не ти е минал мерака - реално в момента заради едно вир...

1209 3
D

Коя порода кокошки е с добра носливост

Минчо: Супер харко са идеални за двора, отглеждам ги от 25г

42796 9

Начало на отглеждане на животни

Здравейте! На 17 години съм и много искам да се занимавам с животни. С какво ще е по-добр...

52 0
I

Къде да намеря кокошки Носачки и как вървят цените?

Глория: Търся да купя ярки напролет.От София съм.Ще ги гледам на Пасарел дворно.Откъде да намеря 1...

46846 15
K

Инкубатор настройки

chriss: температурата е приета условно и отговаря на 100 градуса по Фаренхайт. до патицата задължи...

28618 21
H

Търся пера от гъска

Здравейте, правим образователни ателиета за писане с пера и мастило в Регионален историчес...

65 0
H

Съвети при отглеждане на бройлерни пуйки

nelcheto20082: do Lubaka85 interesuvam se imate li oshte puiki za prodajba trqbvat mi speshno

24661 6
K

Дава ли се черен пипер на малките новоизлюпени пилета?

Рангел Христозов: Преди много години,в люта зима бях в Габрово.Стопанинът предложи пресни пържени яйца .Какв...

24514 12
F

Проблем с кокошки - малко носят

Васил: Само ако може да питам знаете ли някой които да продава зибрайти че търся аз съм от софия

43740 15
I

Акари по кокошки носачки

Ню Фреш: Натурална пудра Hüniger против кокошинки. Дехидратира ги и те изсъхват и умират. Може да с...

31021 11
V

Инвестиция в птицеферма

Момчил: Как да не е като сме на 4-то място по най-скъпи яйца в света?!

1301 2
S

Какви са изискванията към частния производител на яйца

Здравейте, Имам малък двор, на който искам да изградя кокошарник и да отглеждам кокошк...

588 0
K

Съвети при стартиране на ферма за пилета

Мирослав Николаев: Здравейте господин Jakobs, Бих искал да се свържа с вас имам 2-3 въпроса относно отглежда...

9163 10
K

Кокошките си ядат яйцата - съвети

Зарко: Мирко,Извинявай,но на Български не можеш ли да пишеш...?.-има много лесен начин!?

91991 35