Птици
Пасищни пилета
AndreyKurtenkov: Krasimirr3, писал си отдавна, дано не ти е минал мерака - реално в момента заради едно вир...
Коя порода кокошки е с добра носливост
Минчо: Супер харко са идеални за двора, отглеждам ги от 25г
Начало на отглеждане на животни
Здравейте! На 17 години съм и много искам да се занимавам с животни. С какво ще е по-добр...
Къде да намеря кокошки Носачки и как вървят цените?
Глория: Търся да купя ярки напролет.От София съм.Ще ги гледам на Пасарел дворно.Откъде да намеря 1...
Инкубатор настройки
chriss: температурата е приета условно и отговаря на 100 градуса по Фаренхайт. до патицата задължи...
Търся пера от гъска
Здравейте, правим образователни ателиета за писане с пера и мастило в Регионален историчес...
Съвети при отглеждане на бройлерни пуйки
nelcheto20082: do Lubaka85 interesuvam se imate li oshte puiki za prodajba trqbvat mi speshno
Дава ли се черен пипер на малките новоизлюпени пилета?
Рангел Христозов: Преди много години,в люта зима бях в Габрово.Стопанинът предложи пресни пържени яйца .Какв...
Проблем с кокошки - малко носят
Васил: Само ако може да питам знаете ли някой които да продава зибрайти че търся аз съм от софия
Акари по кокошки носачки
Ню Фреш: Натурална пудра Hüniger против кокошинки. Дехидратира ги и те изсъхват и умират. Може да с...
Инвестиция в птицеферма
Момчил: Как да не е като сме на 4-то място по най-скъпи яйца в света?!
Какви са изискванията към частния производител на яйца
Здравейте, Имам малък двор, на който искам да изградя кокошарник и да отглеждам кокошк...
Съвети при стартиране на ферма за пилета
Мирослав Николаев: Здравейте господин Jakobs, Бих искал да се свържа с вас имам 2-3 въпроса относно отглежда...
Кокошките си ядат яйцата - съвети
Зарко: Мирко,Извинявай,но на Български не можеш ли да пишеш...?.-има много лесен начин!?