Закони и наредби
Идеални части - с какви проблеми евентуално бих се спречкал?
phoenix: ако проблема е че останалите наследнициса с преимство при продажба но не искат да купуват...
Казус относно издаден Акт по СЕПП
nedelchev7: Здравейте, Задажително трябва да направете възражение. Необходимо е да се види договора и...
Неполучени субсидии поради служебно закрита банкова сметка
gost74: Естествено, веднага, но досега нищо-нито отговор, нито пари! Очаквам някой "препатил" да...
Въпроси относно договори и застъпвания
silvi11: Колега,впишете си договорите в ОСЗ и след това ги представете в ДФЗ. Удостоверения за на...
Вписване в съда на Аренден договор
kompir: По принцип ... има закон от 2006 г в който се казва , че такса за вписването не се дължи ....
НАП Плащане стари задължения със задна дата, без дата на регистрация и БУЛСТАТ?
iulianbg: Браво, колеги! Много вярно са допълнили информацията. http://nap.bg/page?id=270 Кое е...
Нов закон свързан с пустеещите земи?
velimirdonchev: Това последното важи ли за октоподите?
Питане относно кандидатстване по мярка 112!
Erollll: Какви са изискванията за да кандидатстваш по мярка 112. И какво образование се търси. Ако...
Проблем при издаването на проектни скици в ОСЗ Пазарджик
innainna: колеги от регион Пазрджик имате ли информация относно срокове за изготвяне на проектните...
Обжалване на допустимия слой!
Днес получих писмо от ДФЗ. Разбира се не ми е уважена жалбата и следва СЪД. Споделете оп...
Земеделски производител и НAП , пaсищa
adriana: OSZ,"Така е, това казвам и аз на хората - "Питайте счетоводител или в НАП" Мисля, че осиг...
Въпрос относно новорегистриран в сектор животновъдство
GOOD: На три месеца подаваш декларация ,на четвъртото подаване носиш трите предходни и по тях т...
Въпрос относно обещетение при смяна на арендатор
adriana: Парично обезщетение за ТЕЛК няма. Имаш право на пенсия по болест и някои преференции, ако...
Запитване относно пенсионни осигуровки и мярка 141
mimeto871: djamdjun, Всичките ми документи ги оправя счетоводителката. Изобщо нямам никаква идея к...