Абонаметна система за ветеринарномедицински услуги

 • V
  Абонаментните системи за различни услуги са широко разпространени .И понеже аз смятам ,че истината се ражда единствено в спора ,затова отварям тази тема.\r\nКакви цени сте склонни да плащате за \r\nпълно ветеринарно обслужване ?\r\nНапример месечно на животно за:\r\n-ЕПЖ/крави ,телета ,биволи/\r\n-КОНЕ\r\n-ДПЖ /овце ,агнета ,кози /\r\nЩе помоля ,колегите ветеринарни лекари да не се намесват.
 • M
  Колеги правим "буря в чаша вода", ако всичко си е както трябва тази тема нямаше да я има. По важното е навместо да се дразним и заяждаме да намерим решение на проблема-това е верния път, докато се чепкаме помежду си все ще сме на този хал.
 • C
  На нас недей казва кажи на този умният доктор-лекообикчивият
 • Та за какво да плащаме на доктори като можем ние всичко да си правим,аз докато чакам доктора те животните могат и да омрът да ви кажа******
 • M
  Рейтинга го остави на страна колега, винаги пиша от акаута си и никога като анонимен. Въпроса е че медала има винаги 2 страни.Аз лично смятам че без ветеринарите ще е доста трудно почти невъзможно да продължим нататък.Вярно е че в повечето случай си даваме добри съвети между нас си тази система работи добре, но все пак има болести и профилактики които смятам че ние на този етап неможем да обслужваме.Въпроса е наистина да се попадне на читав доктор, в моя регион са 2ма, пълна противоположност един на друг.То явно си е до човек но все пак аз единия не го допускам до обора, аща ми го е направил и белята е на лице.
 • меценат ти си загубил 1 овца но направи сметка колко загубих аз за 250 овце това е най пресния пример който дадох ами колко пъти са ме разкатавали било то за болни животни или за документи ,обаждам се вечерта за болно животно той ми идва вечерта на другия ден нарочно изчаква за за други обаждания да му се съберат повече "клиенти" нищо че си плащаш транспорта а да не ти разправям в началото как ме прецакваха с лекарства с изтекъл срок и ти искаш да проява разбиране и уважение към тези специалисти -никога ,и в заключение искам да ти кажа че тези специалисти ако отидат да работят в някоя европейска ферма на запад с техните професионални знания и най вече манталитет бъди сигурен ,че работните и инструменти ще бъдат ЛОПАТА,РИЙНАЧ НА ЛАЙНА И МЕТЛА и искрено се надявам да не си писал точно ти поста в другата тема предвид това че си един от водещите по рейтинг в сайта ще бъде жалко ако се окажеш двуличник моя проблем не е манталитета а това ,че казвам нещата директно и точно колкото и да звучат грубо и вулгарно те са подплатени на неприятни ситуации с които съм се сблъсквал исъм се чудел как да разреша
 • M
  Странно тона този път ти е подобаващ за форума, без да се дразниш излишно освен брат ветеринар , баща ми е замесник министър в минизтерството на земеделието, майка ми работи в САПАРД, братовчед ми отговаря за отпускането на кредити в една банка и изобщо виждаш че съм подсигурен отвскъде. С кадошите до тук, ни имам брат ветеринар ни защитавам ветеринарите/само преди 3 дни ми умориха една овца/, но въпроса е друг, докато се чепкаме с тях губим всички.Явно съчинения сценарии върви перфектно защото намира благодатна"почва" както при нас фермерите, така и при ветеринарите. Вярно е че и при двете страни има "трески за дялане", но пътя по който трябва да се върви със сигурност е че не е този без докторите. И накрая да отбележа че не съм влизал като анонимен, не ми е стил просто. Дано да бъда разбран правилно.
 • меценат да изясним ситуацията ти иаш брат ветиринар ок аз имам вуйчо ветиринар само че той се намира на 300 км от мен и водя само телефони консултации с него и точно от него ползвам информация относно далаверите на ветиринарната общност но ако си мислиш ,че ще търпя загуби и ще си тровя нервите и за капак ще си премълчавам защото еди кой си бил брат или баща на еди кой си значи сметката ти е много крива и обърни внимание кой пръв изпадна в крайност и това че пускаш анонимен пост мислейки си ,че ще останеш анонимен говори че ти имаш проблем с интелекта и гн антивирус като ти прочетох последния пост така се стреснах , че сега тръгвам да ми леят калай ли е куршум ли е и аз не знам
 • M
  Колеги ясно че има пропуски и от двете страни, но на мен ми се струва че тук се намесва трета, която умишлено създава и разпалва конфликт.Същата тази трета страна взима от нас фермерите подкупи за да приеме и пусне документите ни по някоя програма, без гаранции дали в крайна сметка ще ни бъдат удобрени. Понже чета постовете на един юзер "вирус" в друга тема за мен, на когото интелектуалното му ниво е равно на разгонен коч, искам да му .кажа че ако има някакви мераци то да даде координати да се видим.Не че немога да го проследя по IP, но това е друга тема.Та хайде голям ебачо да те видя колко ти стиска дребна душице.Всъшност тиш знаеш ли колко струваш?
 • пътят към ада е послан с добри намерения ние почти го извървяхме ,много добре познавахте проблемите ни но продължавахте да проявявате алчност и колективен егоизъм спрямо животновъдите особено дребните ,а що се отнася за късмета вервай ми на вас ще ви е по необходим да ва еба в кухарите неграмотни
 • V
  Съжалявам ,че така се получи ,имах добри намерения ,но..... Следващия път внимавайте ,ако някой като мен влезе във вашия форум ,то е за да ви помогне.Не бързайте да оплювате всичко и всекиго.Убеден съм че всички сте добри хора,принудени да оцеляват в тези тежки условия. Пожелавам ви много здраве и най-вече късмет,ще ви трябва.
 • V
  Влезнах в този форум ,защото видях тема болести по овцете и преди да се регистрирам ,попрочетох и от другите теми.Така леко по леко желанието ми да ви помогна със знанията си , се изпари.Всички знаем ,че евтината стока е некачествена ,плащаш по-скъпо ,получаваш по-качествена стока или услуга.Това е положението.Сърдете се сами на себе си. Да вярно е , че да си доктор е призвание ,за това толкова години работих безплатно , затова сега съм в този форум , за това и сега професията ни е недооценявана,защото винаги сме помагали безкористно.Вижте се вие, какво ме съветвате - вълкът ме е хванал за гушата , а аз какво ,да взема една кърпичка и да му бърша лигите ли?
 • C
  Миналата година колегата му ми написа следният пътен лист за продадени агнета: име на купувач,ДК номер на автомобила и 55бр агнета,точно и дословно,без номера на ушните марки!После спасявай се,както и ми отпуснал 40 марки отгоре,като че ли аз не знам колко агнета съм произвел. Та нали са по 1.50,нямам нищо против да имам 40 виртуални агнета,а той 60лв.от мен, но да си ги изпишеше а не аз да ги продавам на приятели на ужким.Отядоха си! Та г-н докторе какво да ми е мнението за гилдията Ви?
 • V
  Колеги той може да е лекар по професия но да си доктор е призвание- поредния писарушко дето иска по 10лв за един пътен лист на едно животно без поне да си направи труда и до го погледне.А знае ли как се изкарват 10 лв от мляко тръгнал да се хвали с джипове ама не казва колко фермерчета е изгорил с неговите нелечими болести дето само той знае как се лекуват
 • C
  А ако искате да го свалите,обадете се аз съм човека 10имп. на минута
 • C
  Колеги има една нова болест по житните,но няма да Ви я кажа ако не кихате феникийци,че Пасата ми-90г. има нужда от профилактика,за да ида до Венеция! И между другото излязъл е мутирал житен бегач,пазете се ! С противогаз е !!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Изисквания за отваряне на ферма за Пъдпъдъчи яйца

Здравейте,разполагам с една сграда която мога да стегна и да превърна в ферма за пъдпъдъци...

83 0

Помощ за болен пъдпъдък

Здравейте! Моля, ако някой разбира от лечение на болни пъдпъдъци да ми пише. Имаме един б...

52 0

Инвестиция в птицеферма

Екатерина: Не е от най-добрите инвестиции;)

236 1

Болна кокошка

Здравейте! Имам следният проблем - отглеждам 4 кокошки, колкото за домашна консумация, хра...

343 0

В Ферма за гъски 500кв.м-колко птици мога да се гледат?

вячеслав: 1м2 на една гъска от 4 месяца за родителите . а за малките . до 4 месяца може 0...

385 2