да помогнем на Валери Цветанов

 • B
  здравеите колеги отварям тази тема в знак на сачуствие към В.Цветанов човека каза тази сутрин в бтв че е честен и не се притеснява от разследване.Даите да му помогнем като всеки от нас го вземе на работа за по 2 седмици че в разгара на криза която уж нямаше човечеца остава без работа.Надявам се че ще го оцени на народа
 • B
  можеби трябва да пуснем тема за провокацйте или просто за отклоняване на провокаторите.
 • M
  Добра им е стратегията обаче, отклоняват ни от сериозните теми и проблеми.Явно са си направили изводи от филма "Да разлаем кучетата".
 • B
  мен ако питаш е абсолютно целенасочено както отбеляза много неслучаини теми се появиха [angry]
 • M
  Наистина като че ли има провокатори.Пускат едни цени за реколтата, уж произвеждат и продават на ниска цена, щото нямало начин и какви ли не още небивалици.И не само това, то зачекнаха темите за банките, за ГМО, за вредата от млякото и сумати още щуротии.Незнам само случайно ли го намират този форум или съвсем целенасочено влизат тук, всъшност предполагам какъв е отговора.
 • B
  Това с кочината беше върха.Но не ние я направихме бе провокаторчета ние се опитваме да я изчистим след вас че бая лайна оставихте [agressive]
 • M
  Абсолютно съм съгласен, то не ни изкарваха отровители на хора и земя, то не ни изкарваха престъпници и като за капак и свине дето живее в кочина.
 • B
  Можеби трябва да се филтрират провокаторските писаници и да се ограничи достапа на анонимните
 • M
  Нещо се отказа от коментар господина.Изобщо прави ми впечатление че за последния месец минаха няколкохора които просто пишат дразнейки и изчезват безследно след няколко поста.Явно искат да провокират нещо.Дано са останали доволни, защото виждам че са успели да привлекат внимание и да разводнят темите, а нас да ни отклонят от диалога и съветите които си даваме.
 • B
  евала колега каза му го много точно
 • N
  Абе ага кой направи българското земеделие кочина а? Не сте ли вие дето усвоявахте парите само за тютюна, дори и гласоподавателите ви не ги взеха тия пари а си направихте сарайчета нали. Ама уви сега ще садите тютюн и има да чакате за субсидии.Жалко за ония сбръчкани и изключително трудолюбиви хорица -вашите избиратели.
 • kakvo 6e pomagame nqkoi pomogna li na nas
 • P
  Наистина по-горе никой не е споменавал за партии, но хората са казали "ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА". Че така колега, ние говорим за принципни неща, независимо коя е управляващата партия, тертипа им до сега бе един и същ- определени хора дърпаха конците в цялата държава и във всички сектори.
 • no vse pak temata ne e da se pliyem i da se obijdame,a e 4isto socialna spored men i nqma mqsto za obidni epiteti
 • taka e nikoi ne spomenava partiq,no i e istina 4e mzh be na dps do sega
 • M
  Опааааааааа грешка.Кой ти говори за ДПС, защо си толкова парлив, изобщо май нещо ви стана некомфортно.Какво сме виновни че толкова години едни правеха сарай а ние че и вие живеехме в кочината дето те искат да сме?Че то това министерство си беше ваше какво се направи я кажи? И стига с това ДПС, аз говоря ли за партия, въпроса отива до политика но не и да определена партия.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

265 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

777 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1712 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2592 6