Процедури при издаване Становище от БАБХ по Мярка 141

 • M
  Здравейте,\r\nмоля ако има колеги изминали пътя по Мярка 141 - издаване на становище от БАБХ да се включат по темата. Има ли трудности при издаване на становището, подводни камъни, каква е процедурата и т.н.?\r\nБлагодаря!
 • F
  Добре де това е само за тези които вече са одобрени но преди 2013 и те ще си получават субсидиите! а тези които искат да кандидатстват по мярка 141 през 2014 дали ще я отворят
 • M
  До 31.08.2015г. се удължава срока, през който одобрените по мярка 141 полупазарни стопанства могат да се възползват безплатните консултантски услуги на Национална служба за съвети в земеделието по мярка 143 от ПРСР. На 21.12.2013 г. в брой 110 на Държавен вестник бяха публикувани изменения и допълнения в Наредба № 10 от 2008 г. за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 143 „Предоставяне на съвети и консултиране в земеделието в България и Румъния“ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 – 2013 г. С промените се удължава срок, в който Националната служба за съвети в земеделието по различни теми ще консултира безплатно земеделски производители, одобрени по мярка 141 „Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране“. Източник: НССЗ След тази дата кой ще ни помага? Не всички проекти ще са приключили до 2015г.
 • M
  "Аз съм с такава мярка вече 4та година,но нямам представа за какво ти е това? " При кандидатстване по мярката или при проверка на плана за четвърто плащане трябва да се представи становище от БАБХ, че стопанството отговаря на европейските изисквания. ( тази информация ми е дадена от НССЗ )
 • K
  Аз съм с такава мярка вече 4та година,но нямам представа за какво ти е това?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

322 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

399 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

222 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

316 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

775 0