Закони и наредби
Прекратяване на регистрация
Георги Иванов: Според мен се започва с подаване на декларация по образец в НАП за прекратяване на дейност...
Договор арендатор
wladd: Кога си го придобил ? Този имоти с Договор за аренда, наем или съвместна обработка . Кога...
Конна база - регистрация на животновъден обект
Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...
Сертификат за използване на препарати за РЗ
Anna Dimitrova: Подейства ли този препарат за [url=https://biopestbg.com/]борба с вредители[/url]?
Изплащане и получаване на рента от наследници на земеделска земя
???: Здравейте ! Аз да попитам със brat ми сме наследници на земя на майка ни. Направен е догов...
Какъв е редът за изваждане на разрешение за ограждение на овощна градина?
Stoian Gerov: Може ли да се направи овощна градина в землището на с.РавноПоле,която попада в периферията...
Необходими документи за категория Ткт
Erdo Murad: Здравеи можели координати каде в хасково
Разпределяне на рента за минали години
Aneta Varadinova: здравейте, въпроса ми е такъв от пастрока ми имам 3 декара земя имам пълно мощно от майка...
Може ли собственик да продаде по-малко от 3 дка зем. земя?
Да кажем той има 5 декара но ние искаме само 1? Или по-закон не може по-малко от 3 декара?...
Изграждане на резервоар/езерце
Здравейте, дали някой знае какво изисква закона за изграждането на резервоар/малко езерце...
ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП
В новия ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП, няма и една думичка за новорегистрираните фирми, които...
Земеделски производител,права и задължения.
Димитър Стефанов: Здравейте, Регистриран съм като Земеделски ПР. Имам ли право да назначавам работници и...
Купих си трактор регистриран в КАТ как да го пререгистрирам в КТИ
Марияна Димова: Здравейте интересува ме за селскостопанска техника,регистрирана пред кти плаща ли се данък...
Наследствени земи, стопанисвани от общината - липса на информация
Milica Filipović: Същото е положението и в Сърбия, по-точно в Лесковац.
Производство и продажба на яйца
Байрам: Продавам на 100% домашни яйца минимум размер М !Сорт кокошка люман-браун.Хранят се със жит...