Прекратяване на регистрация

Георги Иванов: Според мен се започва с подаване на декларация по образец в НАП за прекратяване на дейност...

765 1
V

Договор арендатор

wladd: Кога си го придобил ? Този имоти с Договор за аренда, наем или съвместна обработка . Кога...

1409 2
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

465 0
I

Сертификат за използване на препарати за РЗ

Anna Dimitrova: Подейства ли този препарат за [url=https://biopestbg.com/]борба с вредители[/url]?

2517 6
P

Изплащане и получаване на рента от наследници на земеделска земя

???: Здравейте ! Аз да попитам със brat ми сме наследници на земя на майка ни. Направен е догов...

28001 17
M

Какъв е редът за изваждане на разрешение за ограждение на овощна градина?

Stoian Gerov: Може ли да се направи овощна градина в землището на с.РавноПоле,която попада в периферията...

20746 9
K

Необходими документи за категория Ткт

Erdo Murad: Здравеи можели координати каде в хасково

56100 15
S

Разпределяне на рента за минали години

Aneta Varadinova: здравейте, въпроса ми е такъв от пастрока ми имам 3 декара земя имам пълно мощно от майка...

1246 4
N

Може ли собственик да продаде по-малко от 3 дка зем. земя?

Да кажем той има 5 декара но ние искаме само 1? Или по-закон не може по-малко от 3 декара?...

199 0
G

Изграждане на резервоар/езерце

Здравейте, дали някой знае какво изисква закона за изграждането на резервоар/малко езерце...

125 0
Z

ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП

В новия ЗАКОН ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ЗП, няма и една думичка за новорегистрираните фирми, които...

156 0
S

Земеделски производител,права и задължения.

Димитър Стефанов: Здравейте, Регистриран съм като Земеделски ПР. Имам ли право да назначавам работници и...

3327 6
K

Купих си трактор регистриран в КАТ как да го пререгистрирам в КТИ

Марияна Димова: Здравейте интересува ме за селскостопанска техника,регистрирана пред кти плаща ли се данък...

11315 33
M

Наследствени земи, стопанисвани от общината - липса на информация

Milica Filipović: Същото е положението и в Сърбия, по-точно в Лесковац.

1382 4
M

Производство и продажба на яйца

Байрам: Продавам на 100% домашни яйца минимум размер М !Сорт кокошка люман-браун.Хранят се със жит...

23294 29