Неизплатени субсидии на животновъдите

 • Z
  Господа политици бавно и сигурно режете клона на който сте седнали!Беше месец октомври и дойде добрата новина ,че субсидиите на животновъдите ще бъдат увеличени и изплатени по рано!До тук добре, но се оказа че една част остават за началото на януари!То бяха интервюта, то бяха рожденни дни, то бяха проценти и обещания!Свят ни се зави от мислене къде да ги похарчим! Бавно избутахме януари чакайки ,но май ни забравиха! Сега ни успокояват че всичко ще е наред до март или до юни!?В този ред на мисли искам и ние да ги успокоим Господа Политиците, че скоро ще ги сменим и ще се надяваме най– сетне да сме гласували за точните хора, които мислят не само за себе си ,а и за тези които са ги избирали!
 • V
  Колежке, Силви - това за надеждата е много вярно, но някои зевзеци твърдят, че тя умирала последна, за ни се присмее и след края.Много уместен въпрос задавате и аз изповядвам същата песимистична идея - мафията мимикрира, трансформира се , изражда се в какво ли не, само и само да се възпроизвежда.Така, че ако чакаме само на 4 год. да излезем от летаргията в която живеем, някак си не му се вижда края.Според мен действията на улицата са пътя към спасението и то действия всеки път, щом засегнат интересите ни - без компромиси.Учудва ме кръчмарското поведение на съсловието ни, ругатни, закани , .клетви и никакви смислени действия. Да , за съжаление Ние живеем в България, България, която трудно се буди, но Дай Боже - скоро да се пробуди!!!
 • N
  добре че тия не докараха държавата до фалит като ВИДЕНОВ типи комунисти или пък като ЦАРЯ като взе половината от горския фонд на държавата или като ДОГАН И КОМПАНИЯ 50 процента от всяка поръчка на държавата
 • S
  Интересно ми е само -кой са тези Точните хора- дето ще мислят за народа а не за собственият си интерес.Сменяхме ги на всеки 4 години..... така се изнизаха 23 год. .Все демокрация ........все обещания..... Ако има хора да вярват все още в предизборни обещания им пожелавам надежда-че тя умирала последна! Аз лично вярвам ,че когото и да си изберем резултата ще е отново-Всеки да се спасява сам!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

266 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

778 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1712 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2592 6