Идея за създаване на партия!

 • M
  Днес в интервю по БНР председателя на една от животновъдните асоциации Бойко Синапов оповести идеята за създаване на пртия.Ще се търси подкрепа и от тютюнопроизводителите.В своето изказване господин Синапов горещо БЛАГОДАРИ на правителството за направеното до момента!!! По всякакъв възможен начин бих подкрепил идеята за създаване на нова партия обединяваща интересите на земеделци и животновъди,но тази именно изказана благодарност ме кара да мисля,че въпросната идея и реализирането и е продиктувана от някого и ще бъде в интерес на един човек.Изводите оставям на Вас! Омръзна ми от лъжи и манипулации!
 • L
  Имаш ли вземане и даване със български политик губиш представата си за реалността, станеш ли по близък със тях вече си загубил разума си.Нищо чудно някои това да правят в момента!Не вярвайте на никого в това предизборно време виж бай Алеко
 • S
  Аз също
 • K
  Колеги мисля че е крайно време земеделците да имаме собствена партия защитаваща нашите интереси! Ако се обединим всички съм сигурен че можем да имаме наше правителство.На мен вече ми писна от политици които само сипят празни обещания докато ги изберем а след това само крадат и мамят!С удоволствие бих гласувал за наши колеги а не за тази измамна паплач политиците!
 • F
  Колеги, лично аз съм много скиптично настроен за идеята на цитирания човек, имайки предвид изказванията в медиите до сега.
 • F
  Колегиииии спрете се... коя партия ни е подкрепяла....
 • M
  Хич не е смешно колега.Това си е жив фал.Издадоха се чии интереси ще обслужват още на първото интервю,та и водещата се същиса.
 • M
  Селското стопанство в България, отдавна има нужда от партия, но тя да защитава безкорстно интересите на членовете си. Вижда се, че с организации и асоциации работата не върви съвсем както трябва. Няма лошо в благодарностите, стига да са изказани на маясто и за наистина свършена добра работа или помощ. При полужение че ,животновъдство, зеленчукопроизводство, пчеларство, тютюнопроизводство и куцащо зърнопроизводство, тези благодарности звучат меко казано смешно.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Увеличение на осигурителния доход на 2022 на ЗП

аграр философ: Целта им никога не е била да събират приходи за бюджета, а да разкарат малките от баницата...

300 1
Ц

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

397 4
D

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

875 0
C

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1758 2
A

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2403 4