Въпрос относно фреза за трактор Т-25

 • S
  Здравейте, искам да взема фреза за моят Владимировец но не съм наясно коя е оптималният вариант - на каква работна ширина и стават ли японските фрези или трябва да преправям кардана. Моля някои колеги с такава машина да дадат съвет. Благодаря.
 • A
  Колега за шлиците гарантирам че се намира преходник. В магазина НОВ. За приятел съм поръчвал и има ако намериш японска само ще си купиш допълнително преходник. За размера немога да кажа, но знам че японските са по леки за работа което означава малко по големичка ще я дърпа.
 • B
  Здравеите моя комшия е с т-25 и си взе фреза от японските 1.60 тегли я без ядове лека е (не е като карловските) и до ден днешен няма проблеми само изказвам мнение не задължавам никой с нищо.
 • R
  Аз също имам владимировец и търся фреза . Най добре е 1,20 работна ширина ,виждал съм да работят с такива .Въпроса е от къде да се намери
 • S
  тази на която съм се спрял е 1,40 работна а не 1,60 както писах - грешка. та въпросът ми е дали ще я върти владето без да се товари прекалено, ако някой е работил с такава машина ще съм благодарен за мнение. иначе колегата е прав - мотички лесно ще махнеш, не мажеш да прибавиш.
 • T
  не ти трябва по -голяма от 1.20 едно време са ги ползвали за лозя но с тактор болгар 30 коня но един приятел я ползва с владимировец ако си вземеш по-голяма може да си прегрееш тракторчето
 • P
  намаляването на размера е лесно, почваш от единия край и махаш секций докато ти е по силите.(предпочитам да имам фреза 2м но текущо да ползвам 1м, отколкото да имам чисто 1м , някой ден при смяна на трактора няма да сменяш и фрезата) по интересното е с японските фрези ... ножовете им са с шантава форма и наклони и не натоварват толкова много .. единствения проблем ще е да си намериш с нормални шлици, или ще си пограеш с преправяне. още един плюс за японските -не набират боклуци- сезал , найлони, телове.. ихвърлят ги , при българските се увиват и чистиш кат замаян.
 • S
  май ударих на камък с тоя въпрос, но все пак ако някой има опит с тази машинка и даде акъл ще съм много задължен защото доиде време за фреза а още не съм наясно каква. намерих една на 1,60м карловска но не знам дали няма да товари тракторчето. благодаря предварително за всеки съвет.
 • A
  Колега имам 1,8 и я продавам ако имаш интерес може да се договорим,ноо нз дали не ти е големичка
 • S
  ??? няма ли кой да даде малко акъл за тая пърпоретка

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

I

Фреза или мотоблок

Привет , имам нужда от мотофреза , но незнам дали с ремъци да си купя или съд съединител....

347 0
M

Помощ за закупуване на мотофреза

Здравейте колеги харесал съм мотофреза Raider RD-T06 може ли някой да изкаже мнение за тез...

482 0
п

Скорости на мотофреза

Lupo93: На първа фрезоваш, на втора транспорт с ремарке

379 1
A

Мнения, за мотофреза Belini B-115

Здравейте колеги, Харесал съм, мотофреза Белини модел B-115. За първи път ще закупувам...

1447 0
А

Колеги, как да нстроя руски плетен плуг 4×25?

solun: Здравей. Първото нещо, което се прави е оглед на самия плуг - трупиците да са разположени...

603 2