Продажба на зеленчуци на открито

 • G
  Здравейте,\r\nнякой може ли да ми даде информация за това къде може да се продават зеленчуци на открито.регистриран съм кат ЗП и от агенция по храните ми казват че само на регламентиран пазар мога да си продавам продукцията на дребно. въпросът ми е че в частният ми двор в града не мога да продавам.искат да е затворено помещение като магазин. ако искам да си изкарам една масичка с кантара не можело.ако някой може да помогне с информация .Предварително благодаря
 • G
  аз за това искам да си продавам от двора защото до миналата есен си имаше пазарче малко за зеленчуци но го обявиха за нерегламентиран и не позволяват на масите тук да се продават зеленчуци,а мястото си е възлово с голям поток от хора и си имам редовни клиенти вече 3 години, никак не ми се иска да сменям мястото за това се мъча да намеря някаква пролука в тези недоизмислени нещо критерии на агенцията по храните.
 • A
  винаги могат да се обадят и да ти направят номер-----те са магазин и им се пречи!!!!!!!!!!можеш на пазара на сергия!!!!!!!!!!
 • G
  ми там е работата че проверяват и глобите мисля започват от 500лв. има наблизо магазин за плодове и зеленчуци с една много завистлива и подла лелка която с радост ще се обади където трябва за да ме проверят
 • W
  Недей се буташ сам м/у шамарите,ще ти искат и касов апарат и хиляди други неща.Продавай си и да не ти пука,я те проверят я не.
 • G
  ами няма помещение защото частния двор не е на къща а на блок.везна иначе има и не е китайска мисля да отида на място до агенцията по храните за да ми покажат точно наредбите за продажба на открито.моята цел е точно сезонно продаване от април-май до октомври примерно.има нещо сбъркано в цялата работа при положение че дори и магазините за плодове и зеленчуци половината им стока е изложена навън пред магазина.
 • A
  ама искат везна и да не е китайска----по пътя не си виждал!!!!Юни са черешите---дините август,зелето!!!!!!! Ако е двора на къщата-може от гаража или от стаята--толкова ли няма помещение?????????Искат помещение за целогодишно,защото през зимата се продават туршии,кисело зеле,вино от бъчви и неможе да мръзнат!!!!!За лятно време--все едно си на сергия!!!!!!!!!!
 • L
  Изобщо не питай,а продавай Ако те глоби някой ще платиш от печалбата и пак ще си добре
 • G
  моля някой ако може да помогне с информация ще съм много благодарен.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

210 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

289 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

138 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

283 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

697 0