Моля някой да напише тия ягоди ЕВЕРЕСТ-Гигант,как виреят?

 • A
  Аз от есента имам корени в една саксия и бяха навън и увяхнаха,вкарах ги вътре на топло и подкараха нови ластуни,а тия увяхналите половината на жълти,другата половина зелени!!!!Казват,че са целогодишни френски---ама от есента до сега ягода не се е родила,изчаквам през април да ги пресадя в градината да видим какво ще стане!!!!!Една съседка взимала и ги загубила--казва ,че нищо нестава!!!!Аз се надявам поне през пролетно-летният сезон да се закрепят и разрастнат,пише,че са виещи се като пълзяща растителност--ама вече 3м. никакво виене няма???????\r\nАко знаете с каква тор се подхранват---нещо немога да уцеля технологията,слагах им от калифорнийски червей ама слабо вървят!!!!!!\r\nЛятото ще пиша в темата-какво е станало--пишете и ВИЕ ако сте садили такива ягоди--казват им МОНТ БЛАНТ!!!!!!!!!!!!!
 • M
 • A
  листата са по малки от обикновенните ягоди и са с развита коренова система--все едно на фиданка--поливам ги пръсково на два дни и сасега изкараха много--пък ще видим до есента какво ще стане!!!!! Доколкото виждам--много - много хора не са се занимавали с тези ягоди,сигурно зимно време измръзват!!!!
 • V
  леля ми ги сади из софииско равно поле. ставаха добри, ама нищо по различно от обикновената ягода. плододават веднъж и после пускат ластини. малко по едри от кембридж. миналата година ядох едни ягоди- хана мисля че се казваха подобни са.
 • P
  садих ги есента две години никакво развитие и ги изкорених
 • A
  Трябва да станат---пролет или есен си ги садил???????сигурно са измръзнали??????????????
 • P
  преди години сях такива дори им направих конструкция да се увиват но за две години не само че не станаха 2 метра но и ластуни не пуснаха

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Изграждане на напоителна система за нива без ток

docata: Наистина ли няма кой да вземе отношение?

221 2

Започване на собствен бизнес с ягоди, малини, къпини, боровинки, касис...

Здравейте! Желая да разбера какви са стъпките, които трябва да се предприемат, за да се з...

3199 0

От къде да намеря качествен разсад за малини и къпини?

dimitrinatodorova: И аз се интересувам от къпини без бодли

6351 8

Кога могат да се пръскат малините със Стомп нов?

abris1vr: И аз питам същото. Никой ли не го е правил?

2386 2

Мога ли да кандидатствам по проект?

Здравейте, имам засадени 5 декара малини от есента, мога ли да кандидатствам по някакъв пр...

1856 0