Пререгистрация на земеделски производители 2011/2012

 • E
  Клолеги има ли някои от вас които се е пререгистрирал като земеделски производител за 2011-2012г?\r\nВярно ли е че трябва да представиш актуална скица+удостоверение за наследници на имота който си взел под аренда?\r\nПоздрави \r\n
 • D
  НАРЕДБА № 3 ОТ 29 ЯНУАРИ 1999 Г. ЗА СЪЗДАВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕГИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ Чл. 5.(3) (Доп. - ДВ, бр. 106 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 1 от 2003 г., в сила от 01.01.2003 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 20 от 2005 г., в сила от 04.04.2005 г., доп. - ДВ, бр. 2 от 2008 г., изм. - ДВ, бр. 79 от 2011 г.) Регистрираните земеделски производители или упълномощени от тях лица представят ежегодно в срок от 1 октомври до 28 февруари актуална информация за дейността си чрез анкетна карта с анкетни формуляри. Въз основа на представената информация областна дирекция "Земеделие" заверява регистрационната карта на земеделския производител за срок до 28 февруари на следващата стопанска година. Преходни разпоредби КЪМ НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 3 ОТ 1999 Г. ЗА СЪЗДАВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕГИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ (ОБН. - ДВ, БР. 79 ОТ 2011 Г.) § 13. През стопанската 2011 - 2012 г. регистрираните земеделски производители подават актуална информация по чл. 5, ал. 3 в срок до 25 март 2012 г.
 • P
  28 февруари
 • K
  Та в краина сметка кога е краиния срок за пререгистрация,ние сме ЗП от 2000г
 • A
  понеже съм тука в София до НДК и няма опашки и чакащи хора-по регионалните служби е по натоварено!!!!!!!!!!След като приключи регистрацията---ще уточнят ваучерите за гориво,как ще се дават на всеки ЗП в зависимост от площите!!!!!!!!
 • K
  От тази година срока за пререгистрация е 28 февруари, а 25 март е крайния срок за земеделски производители, които са се регистрирали през 2011година. Но и тук се чуха слухове, че трябва да се пререгистрираме до 15 февруари.
 • S
  Пререгистрацията на ЗП е до 25 март,а относно обажданията от Общинските служби-напомнят ни да сме по експедитивни в пререгистрациите,за да не изчакваме последните дни когато висенето с часове е изнервящо и за служителите и за нас самите.
 • S
  do 25 mart
 • B
  Колеги до кога е срока за преригистриране на земеделски производители?
 • P
  в петък ми се обадиха от нашета общиснка служба , да ми кажат , че възможно най-скоро трябва да се пререгистрирам за да мога до 15.02 да подам заявление за прочутите ваучъри за гориво ! Дали ???
 • A
  Нали от тогава се подават документи и се очертават земите----сега дали може?????????Аз не съм ходил сега в службата---ама миналата год. искаха само да ги отчертая,и казаха,че после ако има проблем ще ми искат договори и скици или нещо удост. за наследници!!!Ама не са искали--впрочем,те всички док. ги имат преснимани,защото много жалби писах и исках едни невърнати имоти да ми върнат-----ама се провалих,защото бил изготвен плана през 2007г. и сега вече неможело--само направих излишни разходи в излишни опити!!!!!Ама то човек се учи от практика--а не от книги и закони!!!!
 • L
  Аз вече се пререгистрирах и никакви актуални скици ,дори скици не ти искат.Единственото представяш говори за земята която арендуваш или заявяваш собствената си.Така че вместо да слушаш този и онзи отиди и провери.А забравих попълват се и 2бр.декларации по чл.69 и чл.70 от нещо си.Това е.
 • N
  За актуални скици не знам ,нашите земи са общински .Ако е така може и да е за пари ,нали те се плащат- скиците
 • E
  Колежке то и аз миналата година предоставих договори но не ми искаха АКТУАЛНИ СКИЦИ И удостоверения за наследници а сега дочух че щели да искат.
 • N
  ние и миналата година представяхме договори за земята при регистрацията ,нали описваш имотите и животните с които се регистрираш

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

217 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

295 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

145 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

706 0