Обжалване по допустимия слой

 • G
  От днес до 20ти може да бъде обжалван недопустимия слой за 2011г.Възраженията се генерират автоматично от системата за индивидуални справки в страницата на ДФЗ,самоче системата пак не работи.За повече информаци Министерство на Земеделието,Новини.
 • G
  Справката наистина работи.Може да се обжалва и става много лесно.Разпечатват ти го в ОСЗ подписваш се и го подаваш.Днес следобед и аз подадох,лошото е че пише само за това което са платили до сега.На мен само за НР1,а чаках и агроекология М214.Влизам в агроекология,но там пише че няма данни,а при мен няма и пари.Остава да чакаме.
 • P
  ето справката http://iacs-online.dfz.bg/apex/f?p=2012
 • C
  влезни с урн за 2010 и по надолу ще видиш че има графа за двоино декларирани площи за 2011
 • C
  колеги в страницата на ДФЗ можеда проверите дали имате застъпващи се площи и за 2011 , като влезете с УРН за 2010г. по надолу има графа с данни за заступващи се или двоино декларирани площи
 • L
  Аха така си е. За 2011г. няма! Чета в момента тази статия - ,,До 20 януари всички кандидати за субсидии на единица площ могат да се запознаят със специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане” и евентуално да подадат възражения за обхвата му. Земеделците може да разберат за нивите, които изцяло или частично попадат извън специализирания слой, на интернет страницата на ДФ „Земеделие” в секция „Система за индивидуална справка по директни плащания”. Всички подробности за географския обхват на слоя ще се дават и във всяка общинска служба по земеделие в рамките на областта, в която се намират заявените площи. При посещение в службите е препоръчително стопаните да носят карти на блоковете на земеделското стопанство от заявлението за подпомагане за миналата година. Възраженията срещу обхвата на специализирания слой се генерират автоматично от същата секция от сайта на ДФ „Земеделие”, след като земеделският стопанин е избрал за кои части не е съгласен. Разпечатаните възражения се подават до Областна дирекция „Земеделие” по постоянен адрес или адрес на управление на кандидатите за подпомагане. Възражението се подписва от кандидата, който следва също така да попълни саморъчно и адреса на областната дирекция „Земеделие”, чрез което се подава несъгласието. Въз основа на подадените възражения ще се направят необходимите проверки и специализираният слой „Площи, допустими за подпомагане” може да бъде актуализиран, ако е установена техническа грешка или пропуск в него.'' http://www.monitor.bg/article?id=321338 Обаче на страницата на ДФЗ има само за 2010г.
 • N
  Справката за двойно декларирани площи я има одавна,срока за доказване на правно основание одавна мина. въпроса е ,че би трябвало да има справка за директни плащания 2011, от която да видиш кои площи ти отказват да платят и ако трябва да ги обжалваш , само дето такава справка за 2011 още няма на страницата на ДФЗ.
 • Y
  ако обжалвам,колко време ще чакам да го оправят.а сигорно ще ми забавят и субсидията
 • L
  Колеги има си и за 2011.Влезте си в секцията за 2010 и малко по-надолу ви излиза справка за 2011,кликнете си там и ще си видите застъпванията,които между другото е почти невъзможно да оправите!Успех!
 • N
  Последните новини на стр. на ДФЗ са от 29,12,11г., явно хората още почиват. Наистина няма такава секция.
 • S
  И аз незнам как да проверя в системата. Има система но 2010. Докато направят за 2011 и той ще изтече срока за обжалване

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

213 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

292 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

142 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

285 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

703 0