птицевъдство екокошки

 • M
  здравейте , имаме ферма с екокошки една се разболя , не може да ходи , краката й са сиви и ги изпъва постоянно дори прави шпагат Ходих при трима ветеринари , давахме й всякакви витамини , вече 15 дни я гледаме но няма подобрение Храни се , много е буйна и ни е като домащен любимец Моля дайте съвет
 • C
  Така написано от Вас и Господ не може да ви помогне... За да се придобие представа отговорете на сл.въпроси: 1.Колко голямо е стадото кокошки? 2.На каква възраст са? 3.Има ли други птици с подобни симптоми? 4.Какъв е произхода на птиците-дали сте си ги люпили сами,дали са закупени като еднодневни пилета от люпилня,коя е люпилнята,или сте ги закупили като готови ярки на 17 седмична възраст? 5.Ваксинирани ли са против заболяването Марек?
 • D
  Един вариант е селед, а другото, което мога да Ви предложа е да сложите във водата за пиене малко син камък (по възможност парче кристал от него) и мъничко газ за горене - за старите газени лампи - (да се получи филм отгоре върху водата). Добре е всички кокошки да пият веднъж месечно по два дни от тази вода и ще бъдат здрави. Поздрави.
 • V
  решението еТАВАТА
 • A
  Потърси друг ветеринар, който разбира от птици-не на всички им се отдава това. Все пак, една кокошка не знам дали е голям проблем процентно спрямо стадото.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Изисквания за отваряне на ферма за Пъдпъдъчи яйца

Здравейте,разполагам с една сграда която мога да стегна и да превърна в ферма за пъдпъдъци...

72 0

Помощ за болен пъдпъдък

Здравейте! Моля, ако някой разбира от лечение на болни пъдпъдъци да ми пише. Имаме един б...

51 0

Инвестиция в птицеферма

Екатерина: Не е от най-добрите инвестиции;)

226 1

Болна кокошка

Здравейте! Имам следният проблем - отглеждам 4 кокошки, колкото за домашна консумация, хра...

326 0

В Ферма за гъски 500кв.м-колко птици мога да се гледат?

вячеслав: 1м2 на една гъска от 4 месяца за родителите . а за малките . до 4 месяца може 0...

373 2