ЦЕНА НА РАПИЦАТА 2011

 • B
  Колеги какви цени на рапицата се чуват във вашите региони, и сключил ли е някой сделка ?
 • P
  Със сигурност има останали количества и от алчност и заради лошо качество. Но според мен основната причина е, че цената на международните пазари падна рязко след публикуването на някои справки относно международното производство и търговците се отдръпнаха на момента. Но мисля, че рано или късно ще се върнат поне част от нивата, които беше стигнала.
 • M
  За добруджата..цената си беше много добра преди месец,и за да осатанат такива количества..на какво те навежда мисълта..или е била мръсна или алчността е била водещ мотив!Сподели,защо според теб не са натоварени?!
 • P
  Максиме, 30-40 000 т не е ли количество според теб? Знам .че поне толкова има в Добруджата. А за качеството не съм сигурен дали си прав.И като гледам, май цената може и да се върне малко. Какво ще кажеш?
 • M
  То почти не е останала рапица по стопанствата...има тук там,но са дребни количества и са с много примеси.Повечето се извози вече и всички гледаме към слънчогледа сега!
 • I
  Тази рапица за каква цена я държат някои не знам, продадох на 83 , 85 и 87 , явно са очаквали да стане левче.
 • M
  И освен това...товарим последния кораб за тази година,другия е чак след Нова година..затова прибирайте в склада..но няма проблем..обещавам,че всичката рапица ще се изкупи до март,само търпение му е майката.Цената ще е колкото толкова
 • A
  От днес цената на рапицата е с около 40 лв.надолу.Явно срива на борсите срина и цените на зърното.
 • A
  За цените на рапицата някой ще каже ли нещо?
 • P
  Прав си колега. Ти най-добре ги разбираш нещата и затова се съгласявам с теб. Евалла . Тук отвсякъде блика от комплекси, ама не знам от кого и кой ги избива като постоянно пише постове, които не са свързани с темата. Нека спрем да я пълним с препирни кой какъв е и т.н. Аз бях дотук.
 • S
  Не мога да се прежаля да водя повече диалог с човек за който ценностите в живота стигат до там, да си снима огромното ШКЕМБЕ до ФолкПрос....тка и после да пусне снимката в интернет! Бъди здрав и корав!
 • P
  "Сладкия", то много злоба и много завист имало в теб бе. Чудя се защо ли? Но и не мисля да гадая. Лошото е, че не си само ти, а много са такива като теб. Не си гледате в канчето, а гледате в чуждото. Колко бил изкарал, колко бил забогатял и мислите само как да закопаете и да оплюете човека.Ти не можеш да спиш като виждаш, че днес някой е изкарал някой лев повече от теб. Човърка те отвътре и завистта напира. Ами напъни се малко , рискувай повечко-зарови си парите като нас в земята и ги чакай половин-една година за да видиш колко от тях ще си върнеш. Заложи си всичко каквото имаш (машини, имаоти) на някоя банка, пък тогава ми говори за комплекси, джипове и т.н. Такива отворени като теб много често ги срещаме. И като им предложим да им дадем малко земя да обработват, веднага се извъртат и друга песен запяват. Така, че гледай си в канчето и не ми се пъни много. Аман от ЗЛОБАРИ. Успех ти желая в бизнеса!
 • S
  Аз какъв съм ти не ме знаеш! Ама ти си си ЛЕПНАЛ ЕТИКЕТА на АВАТАРА комплексарче! 32,33 ха 20 - БИНГО! карай си Жипките и си пий по масите със СИЛИКОНКИТЕ! типичен БГ комплексар !
 • P
  Ало сладкия, ти си бил много елементарен бе. Тези цифри дето си ги пишете по-горе из постовете,няма да дойдат скоро. А и ти си го знаеш от доста време. И само си чешеш езика тук във форума,а ние ще си го преместим в другия джоб,докато си лаеш злобно. И на 32-33 ст да си продадем пшеницата, пак ще остане за накой джип. Друг е въпроса кой от какво има нужда и кое му е по-належащо и там да си изхарчи парите.
 • S
  Хаха - та търг се прави за нещо УНИКАЛНО или което е в неостиг - за да се постигне справедлива цена! Ами сега - от къде пари да ГУШКАМЕ Фолк Фурии и да караме Жипки! Паникааааааааааааааааааааа.... Почна Сриваааааааа....
 • A
  Съгласен съм! Но колкото по-бързо продадем, толкова по-добре! Като гледам какво става по борсите!!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

229 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1606 2