Търся кооперация да отглежда картофи

 • K
  Добър ден. Tърся кооперация разполагаща с капацитет , нужните възможности и документи, да произвежда по 10-тина тона картофи седмично за износ за ЕС. Сортът картофи е \\\"Мaрис Пайпър\\\" или \\\"Maris piper\\\".Моля и за някаква информация която би ми била нужна да немеря въпросният производител на този сорт картофи в съседните ни държави. За контакти използвайте мейлът ми[email protected] Благодаря на всички отзовали се и лек ден!
 • M
  Абе нещо гледам страшно много търговци се явиха,а производители-йок.Не искат да си изцапат ръчичките и да ги пече слънцето.
 • наистина на цените на които търси картофи,и при количеството ,което иска може да намери ,но не и при свободна продажба.на тази цена продавам с предварителен договор,и авансово плащане.
 • ще пусна и аз такъв пост-търся капацитет да ми бърше гъза и друг капацитет да ме храни и още един да купува лайна на дебела цена,щото тез лайна не стават без храна!баси и аз поет на стари години
 • абе тоз човек-ковачки какво търси не мога да разбера.първо търси някой да сее картофи,после някой да ги купи-е....бати парашутника майни
 • Аз имам такъв капацитет.Търся търговци,които да ми копат картофите!Като искаш картофи-ей ти полето!Терикат!Други да копат-той да прибира парата!Или бараш мутиката,или мреш гладен.
 • скайпа ми е gregori7101011
 • grigorii ... mojesh li da mi dadesh nqkakvi tvoi kordinati za vyrska s vas skype , email [:tractor:]
 • занимавам се с отглеждане на картофи за консумация.от района на велико търново сме.работя и с европейски пазари за други стоки.за това което искате има няколко фактора,които са определящи.цената на стоката,цената на семената,поносимоста на този сорт при нащи условия,добивът от декар,или общо казано дали ще има икономическа ефективност.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

달림포차◤DaLpocha1쩜cOm◢역삼스파【역삼오피б역삼오피ː달포차б역삼오피

달림포차◤DaLpocha1쩜cOm◢역삼스파【역삼오피б역삼오피ː달포차б역삼오피 달림포차◤DaLpocha1쩜c...

1 0

Ние сеем ей така а вие🇧🇬💪

Ние сеем ей така а вие🇧🇬💪 https://www.youtube.com/watch?v=Pc6mnzoUrDw

84 0

Образуване на клубени преди поникване.

Здравейте, не съм професионалист и нямам много познания , за това искам съвет. Засадих з...

90 0

Колко съществен проблем е пирея?

Здравйте, Искам предварително да се извиня за евентуално глупавия въпрос, който задавам,...

131 0

Помогнете, моля :)

Здравейте, Имам нужда от помощ и мнение по въпрос, понеже ми се случва за пръв път и не з...

202 0