Прекъсване и възобновяване на дейност и субсидии

 • B
  Колеги, някой може ли да ми каже, ако прекратяваме и възобновяваме дейност това ще попречи ли за получаване на субсидиите? Има ли някакво изискване за непрекъснатост на осигуряването?
 • P
  Питай министъра Порожанов на МЗХ. С тях комуникацията е жестоко ограничена. Не обичат да ги безпокоят. Само устно (винаги могат да се отметнат от казаното по тоя начин ) се комуникира при късмет по телефон или електронно САМО С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС. Само ако "сигнала е за корупция" може да им се пише. Други сигнали не ги интересуват и не приемат. Eто ти една поща, намерена след часове ровене в сайта на МЗХ. Отговарят от нея. Заявления, получени по електронен път на адрес: doi @ mzh. government. bg Питай също и ДФЗ. [email protected] Не ти е спешно. До месец отговарят. Уведоми ни какъв е отговорът им. После ще ти кажа каква е практиката - неофициално. Аз вече я спрях пък каквото стане. Един месец за отговор са си 150 кинта осигуровки ;) Те вдигнаха осигуровките, па ние намалихме месеците де се осигуряваме! Пак няма да му излезнат сметките на Боко Тиквата
 • B
  Питай министъра Порожанов на МЗХ. С тях комуникацията е жестоко ограничена. Не обичат да ги безпокоят. Само устно (винаги могат да се отметнат от казаното по тоя начин ) се комуникира при късмет по телефон или електронно САМО С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС. Само ако "сигнала е за корупция" може да им се пише. Други сигнали не ги интересуват и не приемат. Eто ти една поща, намерена след часове ровене в сайта на МЗХ. Отговарят от нея. Заявления, получени по електронен път на адрес: doi @ mzh. government. bg Питай също и ДФЗ. [email protected] Не ти е спешно. До месец отговарят. Уведоми ни какъв е отговорът им. После ще ти кажа каква е практиката - неофициално. Аз вече я спрях пък каквото стане. Един месец за отговор са си 150 кинта осигуровки ;)
 • P
  Питай министъра Порожанов на МЗХ. С тях комуникацията е жестоко ограничена. Не обичат да ги безпокоят. Само устно (винаги могат да се отметнат от казаното по тоя начин ) се комуникира при късмет по телефон или електронно САМО С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС. Само ако "сигнала е за корупция" може да им се пише. Други сигнали не ги интересуват и не приемат. Eто ти една поща, намерена след часове ровене в сайта на МЗХ. Отговарят от нея. Заявления, получени по електронен път на адрес: doi @ mzh. government. bg Питай също и ДФЗ. [email protected] Не ти е спешно. До месец отговарят. Уведоми ни какъв е отговорът им. После ще ти кажа каква е практиката - неофициално.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

433 0

Фермер, оправете си сайта

proba: Fermer, пуснахте новината, но вижте какво сте написали: ""Навес не се изисква само за пас...

164 1

ФУ за ЗП

ciko: da sama si otgowori ,kogato e zakrito ili obosobeno mqsto se iziskva kasow aparat.mojesh b...

297 2

Какво прави БАБХ, под ръководството на Д. Илиев?

Zevs: Съществуват глупости, които е способен да изкаже само глупак, Подобно на това същество И...

394 1

Продължаване на договор с пасища от ОПФ

proba: Виж чл.37 на ЗСПЗЗ. С предимство е ползвалия пасищата, за следващото разпределения. Пак з...

471 2