Цени на фуражи

 • A
  ЗДравейте, виждам какви цени се обсъждат за пшеница, царевица, слънчоглед. А също забелязвам, че започнаха да се вдигат цените на комбинираните фуражи. Тези стопани, които обработват земя, вероятно няма да са засегнати от бъдещите цени на фуражите, но тези, които не обработват, май ще имат проблем. Някой може ли да се наеме да каже колко ще излезе 1 тон фураж за кокошки носачки при сегашните цени?
 • A
  Хубав виц... [pile]
 • I
 • M
  [:bee:]
 • A
  "Инъче поклон пред достолепната ти възраст" Леека забележка-пише се инАче, ама откъде да знаеш?Ти не си на достолепна възраст Абе, я кажи на възрастният човек-откога на търгашите и спекулантите им казват "брокери"? И специални поздрави Върви една жена и вижда край пътя жаба. Жабата и казва с човешки глас: – Целуни ме, аз съм омагьосан брокер. Жената взема жабата, слага я в чантата си и си казва: – За говореща жаба мога да взема повече, отколкото за брокер.
 • стига сте се карали-пазарна икономика .....търсенето и предлагането определят цената!няма заговори и спекулации!анадънму?
 • Андрианке,от изречението ти \"Така, че-вдигайте цените на пшеницата зърнопроизводители...\",останах с впечатлението,че не си много наясно кой вдига цените на пшеницата...Затова намерих за нужно да те \"светна\" за неща от кухнята на търговията и износа на пшеница.Инъче поклон пред достолепната ти възраст и съветите които ми даваш...Мисля да се възползвам особено от единия..да \"скубя\" колкото се може повече
 • A
  Брокерчо, няма нужда да ме светваш. А и да ми обясняваш що е то "спекулативна цена"-също.Само знай едно-брокерството е до време, аа за акъла на селяните-боже, боже "Пази боже сляпо да прогледа"! Айде търгашествай си, скуби дето когото свариш и не си показвай липсата на сиво вещество.
 • фуражната пшеницата се търгува:230+-300+ мин. и макс. за цяла българия:слънчогледа още не е показъл особенно развитие -между 520+-580+ но сигурно ще има корекции.
 • Въпроса е относителен..цени на зърното примерно в Монтана...е с 50-60 лв. по-ниски от тези в Добрич..
 • A
  Здравейте, брокер, може ли да кажете актуални цени на пшеницата, слънчогледа и на царевицата? Трудно ми е до проследя докъде стигна темата за пшеницата.
 • Аз помислих,че ще ме питаш защо е в кавички... А скромността е за хора,които нямат други качества !
 • Абе, брокер, що не пробваш да не бъдеш толкова арогантен. То е ясно, че вие дърпате конците, ама все пак е хубаво да си малко по-скромен. И не определяй кой колко е умен. М/у другото, умнико, трябваше да сложиш запетайки пред и след "мила", защото е обръщение. Поздрави
 • Благодаря,няма нужда,все още си тичам по 8км. на ден без него...Исках само да те светна,какво значи спекулативна цена...и,че тя не зависи от производителя,дори министира ви каза,че цената е спекулативна...но всички си мислите,че я определят селяните...нямат толкова акъл "мила",за това има кой да мисли вместо тях [:slap:]
 • A
  Брокер, сложи си космодиска
 • Адриана,цената не се вдига спекулативно от производителите...те са последна дупка и не пеят в хора!Цената се вдига от търговците за да си направят новите договори за износ на високи цени...За пример ще ти дам,че договор за износ на пшеница за ноември е направен за 276 евро..базиран на сегашните цени...после ще си купуваме на колкото искаме,но това в никакъв случай не зависи от производителя,а от насКолкото му дадем,толкова!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

Проблем с семена Pioneer p64Le137

Нели: И при нас същият проблем със същия сорт, 50% даже и повече ще са щетите.

835 6
H

ЗАСЯВАНЕ НА СЛЪНЧОГЛЕД С РЕДОСЕЯЛКА BECKER AEROMAT T6

solun1: Здравей. Сял съм с Иртем 6 редова с торовнасяне (подобна на Курт, и двете се правят в Тур...

190 1
M

Слънчоглед реколда 2020

olio: Вече удари, а и нагореееее. Кога ще бъде пика не се знае. Борсите се надскачат, а търговци...

937 2
С

Изсъхване на слънчоглед

Крум Тенев: https://www.youtube.com/watch?v=B4LAJDx6TSI

425 2
I

Цена на слънчогледа 2019, добиви ?

georgievis: добиви около 300кг цени Силистра 550лв.

5803 14