Agri.bg
9 Вход
затвори ×

Влезте в Agri.bg

за да използвате пълните функционалности на сайта.

или

Грешен потребител или парола

Забравена парола?

Нямате профил?

Регистрирайте се тук
Новини Най-Важното Agri.bg TV Агро Борса Форум Съвети Техника Имоти Работа Фирми Личности Снимки Библиотека Анкети
Agri Подкаст< Подкаст Facebook Facebook
LinkedIn
Youtube Youtube
Spotify
Instagram
TikTok
Бюлетин Бюлетин Summit Awards Животновъдство за пример
НАЧАЛО ФОРУМ Субсидии, Проекти, Закони
ОТГОВОРИ

Ранкинг по мярка 6.1./2015

• S
    SoNik

23.08.2015

Скоро се очаква да се публикува ранкинга по м. 6.1.

2781632

• Коментари по темата
    Новите отгоре Първите отгоре
  • G
    gan4o

23.08.2015

има ли точна дата.........скоро е и коледа
  • F
    flowmotion

23.08.2015

Скоро е и следващата Коледа...Миналия програмен период подадох документи през септември 2008, проверката ми беше ноември 2008, а сключих договор чак август 2009.Запасете се с търпение, няма да е излишно, въпреки, че съм оптимист за този прием.
  • S
    SoNik

23.08.2015

има ли точна дата.........скоро е и коледа В края на август т.г. Предполага се, че този път ще се спазят сроковете от Наредбата за одобрение или отхвърляне на проекта. Чл. 25. (1) В срок до три месеца от крайната дата за прием на заявления за подпомагане РА: 1. извършва административна проверка на представените документи, заявените данни и други обстоятелства, свързани със заявлението за подпомагане; 2. извършва проверка (включително посещение и/или проверка на място) за допустимост за подпомагане след установяване на фактическото съответствие с представените документи,като: а) посещението на място и/или проверката на място се извършва в присъствието на кандидата, с изключение на случаите по чл. 22, ал. 2 и при спазване на изискванията на чл. 22, ал. 3; б) след приключване на посещението/проверката на място служителят на РА представя протокола /контролния лист с резултатите от посещението/проверката на място за подпис на кандидата или на упълномощен негов представител, който има право да напише в протокола обяснения и възражения по направените констатации; в) екземпляр от протокола/контролния лист по буква "б" се предоставя на кандидата веднага след приключване на посещението/проверката на място; 3. класира допустимите заявления за подпомагане, съгласно получените точки по критериите за подбор, определени в приложение № 3; 4. одобрява или мотивирано отхвърля заявлението за подпомагане след извършен анализ за установяване на фактическо съответствие с представени документи и заявени данни.
  • I
    innainna

23.08.2015

Да залагаме колеги колко ще е прага за одобрение
  • W
    Wa4e7o

23.08.2015

Аз залагам, че долната граница е 40 точки.
  • G
    gan4o

23.08.2015

35 точки
  • 8
    811027

24.08.2015

Над 35 точки са събрали само тези със селскостопанско образование , аз не вярвам да са повече от половината
  • I
    innainna

24.08.2015

И аз залагам на 35 точки
  • W
    Wa4e7o

24.08.2015

Колега аз нямам селскостопанско образование и съм с 42 т.., ти с колко точки си ?
  • 8
    811027

24.08.2015

Аз съм съм с 26 , и съм със зайци . Как ги събирате тия точки и то без образование , от какво са ти тези 18 точки повече ?
  • S
    Stoil

24.08.2015

Колеги пишете с по колко точки сте,и сами ще разберем как са горе долу точките...
  • I
    innainna

24.08.2015

Повечето точки идват от подписан договор със сертифицираща фирма за евентуално биологично производство/26точки/което е пълен абсурд според мен .Дано от ДФЗ да обърнат внимание на това недомислие иначе ще има много прецакани реални фермери .Нямам против агроекология обаче трябва да има поне сертификат че стопанството в преход да е направена поне една инспекция че стопанството отговаря на изисквания по регламент.Успех на всички кандидати по мярката
  • 8
    811027

24.08.2015

Аз не посмях да се наема , но ми се струва , че който се е наел ще бере големи ядове с този ангажимент .
  • W
    Wa4e7o

24.08.2015

Да БИО съм. И минах първа проверка от сертифициращия орган и всичко си ми е ок, спазвам предписанията им.
  • G
    gan4o

24.08.2015

пишете с колко точки сте...........в габрово знам шест проекта между 34 и 37 точки
  • Абонирайте се за нас във Viber
1 2 3 4 5 6 Следваща> Последна >>

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Още теми от Субсидии, Проекти, Закони

I
Ivan Ivanov

Млади земеделци

[email protected]: Не искаш да теглиш кредит тогава си намири кой да ти по дари първоначалният ти капитал

264 3
P
Proba Proba

Пуснаха Украинската

Служебното правителството отпусна допълнителни 200 млн. лв. по бюджета на Държавен фонд "З...

241 0
P
Proba Proba

Kak може да бъде напояването без Напоителни системи...

https://fb.watch/uU21DZjD94/ Такова вирче от 2-3 декара всеки може да си направи по иначе...

89 0
Д
Даниела Пиронкова

Плащания НР

Днес е 10 и чакаме да получим субсидии по НР , много ги забавиха , а толкова ни трябват!

140 0
Х
Христо Бесалев

Не взета рента за 8 години .

селянин: Адвокат и дело, но има давност. Първо се свържете с арендатора, защото е ваша отговорност...

505 4

ФОРУМИ

• Пшеница
  • Ечемик
  • Царевица
  • Слънчоглед
  • Рапица
  • Ориз
  • Други зърнени култури
  • Всички
  • Крави
  • Овце
  • Кози
  • Прасета
  • Зайци
  • Птици
  • Охлюви, червеи, буби и др.
  • Всички
  • Домати
  • Краставици
  • Пипер
  • Картофи
  • Зелеви култури
  • Бобови култури
  • Лук, Праз, Чесън
  • Други зеленчуци
  • Всички
  • Праскови и кайсии
  • Дини и пъпеши
  • Ябълки и круши
  • Череши и вишни
  • Ягоди, Малини, Къпини
  • Лозя за десертно грозде
  • Лозя за винени сортове
  • Други овощни и лозарски
  • Всички
  • Грижи за пчелите
  • Пазар на пчелния мед
  • Субсидии за пчеларство
  • Всички
  • Био производство
  • Агроекология
  • Билки и лечебни растения
  • Всички
  • Трактори
  • Комбайни
  • Почвообработваща техника
  • Сеялки и посадъчни машини
  • Пръскачки и торачки
  • Косачки и балиращи машини
  • Транспортна техника
  • Специализирана техника
  • Всички
  • Торове - зърнопроизводство
  • Торове - зеленчуци и плодове
  • Течни торове
  • Препарати - зърно
  • Препарати - зеленчуци, плодове
  • Всички
  • Субсидии
  • Проекти и Еврофондове
  • Закони и наредби
  • Инвестиции и Бизнес планове
  • Всички
  • Актуални цени на агро-стоки
  • Животът на село
  • Фермер търси жена
  • Фермерски рецепти
  • Фермерски хобита
  • Пътешествия и туризъм
  • Дом и семейство
  • Домашни любимци
  • Политика
  • Теми, написани на маймуница
  • Предложения по сайта
  • Всички
ПОДАЙТЕ СИГНАЛ ДО РЕДАКЦИЯТА НА

Новини

19.06.2025 Само 430 животни от „Дивата ферма“ може да ползват засега високопланинска паша 20.06.2025 Хартиеното зелено картонче е вече в историята 22.06.2025 Три вида бобови култури стават перспективни за земеделието 19.06.2025 Европейската прокуратура влезе в Министерството на земеделието 20.06.2025 Очакват се ставките за пропадналите площи
ПРЕДИ 4 часа Ще приемат ли фермерите доброволни удръжки от директните си плащания? 18.06.2025 ДФЗ: Младите земеделски стопани получиха 20,5 млн. лв. за Кампания 2024 19.06.2025 Министърът: Със земеделие трябва да се занимават образовани, мислещи и иновативни хора 20.06.2025 Илия Проданов: Категорично сме против кръпките в Закона за земята 21.06.2025 Виктор Ромбаут: Добавената стойност остава в собственика на земята и целия риск го отнася фермерът
За нас Автори Реклама Контакти
Условия за ползване Политика за поверителност

Последвайте ни:

Facebook Youtube Бюлетин

© 2007- 2025 Agri.bg | Всички права запазени

Agri Gate Media

Водеща медийна компания в сферата на селското стопанство!

• Аgri.BG Националната мрежа за селско стопанство.
  • Tractor.BG Българският портал за селскостопанска техника.
  • AgroPazar.BG Специализиран портал за агрообяви
  • Bager.BG Специализиран интернет портал за строителна техника в България
  • Darik.BG Новини от България и света

Очаквайте скоро!

Достъпът до профилите в Agri.bg временно е ограничен.

Работим върху тяхното подобрение.

Абонирайте се за бюлетина на Agri.bg

Абонирайте се за ежедневния бюлетин на Agri.bg, за да научавате най-актуалните новини, анализи, интервюта и видео репортажи от аграрния сектор.

Чрез абонамента ще получавате и информация за важни предстоящи събития в бранша.

Най-важното Моите новини

• Нови промени в методиката за предварителни условия - Agri.bg

Нови промени в методиката за предварителни условия

• По-малко царевица и повече площи със слънчоглед в Добруджа. Защо? - Agri.bg

По-малко царевица и повече площи със слънчоглед в Добруджа. Защо?

• Божидар Димитров: Стартираме до дни жътвата на твърдата пшеница - Agri.bg

Божидар Димитров: Стартираме до дни жътвата на твърдата пшеница

• Брюксел готви забрана за отглеждането на животни в клетки и боксове - Agri.bg

Брюксел готви забрана за отглеждането на животни в клетки и боксове

• Демонстрират как да напоявате умно овощната и зеленчуковата градина - Agri.bg

Демонстрират как да напоявате умно овощната и зеленчуковата градина

• Ще има ли намаление на изискуемия минимален добив по обвързана подкрепа за пострадалите овощни градини? - Agri.bg

Ще има ли намаление на изискуемия минимален добив по обвързана подкрепа за пострадалите овощни градини?

• Стопани: Българските говеда са търсени в Ирак, но Турция възпрепятства износа със солени такси - Agri.bg

Стопани: Българските говеда са търсени в Ирак, но Турция възпрепятства износа със солени такси

• Жътвата започна с големи надежди - Agri.bg

Жътвата започна с големи надежди

• Равносметка: Прибраните череши са с 95,1% по-малко от миналата година - Agri.bg

Равносметка: Прибраните череши са с 95,1% по-малко от миналата година