Ранкинг по мярка 6.1./2015

 • S
  Скоро се очаква да се публикува ранкинга по м. 6.1.
 • Измериха площите .гледаха договори,счетоводство,платежните за материалните и материалните активи, табела,заложеното увеличение ако имаш,,договори с сертифицираща фирма,сертификати, броиха дървета, въобще всичко,все едно,че е за второ плащане
 • T
  И в какво се състоеше проверката? Искаха ли някакви документи? Въобще как протича?
 • аз съм с овошки и при мен минаха миналия месец
 • F
  До колегите животновъди! От вчера са тръгнали на "изненадващи" проверки по обектите. Днес сутринта ми се обадиха за проверка в 9:00 и дойдоха в 10:00. Проверяват документите,изпълнението на бизнес плана и броят наличните животни.
 • N
 • N
  Здравейте колеги земеделци. Искам да споделя за един проблем с който се сблъсках. Бизнес плана ми е с приоритет плодове. Още първата година изпълних създаването на нова овощна градина,закупуване на земеделска техника и работник. Дотук всичко по бизнес плана е изпълнено. Миналата година закупувам земя която не е включена в бизнес плана.Същата е засята с едногодишна култура. И се оказва,че нямам право да увеличава в стопанството с едногодишни култури. Сега тази земя трябва да я отам под наем понеже не е подходяща за градина. Ще се радвам ако съм ви била полезна да не правите моите грешки. Нещо не ми е много ясно-какво значение има дали отглеждате други култури,ако бизнес плана е спазен точно и инвестициите, които сте заложили са изпълнени? И аз мислех, че няма значение но се оказва че има. След като имам приоритет за плодове.В следващите години мога да създавам само овощни градини и нищо повече. Независимо, че бизнес плана ми е изпълнен. И на мен ми изглеждаше нелогично,но за съжаление е вярно.
 • J
  Здравейте колеги земеделци. Искам да споделя за един проблем с който се сблъсках. Бизнес плана ми е с приоритет плодове. Още първата година изпълних създаването на нова овощна градина,закупуване на земеделска техника и работник. Дотук всичко по бизнес плана е изпълнено. Миналата година закупувам земя която не е включена в бизнес плана.Същата е засята с едногодишна култура. И се оказва,че нямам право да увеличава в стопанството с едногодишни култури. Сега тази земя трябва да я отам под наем понеже не е подходяща за градина. Ще се радвам ако съм ви била полезна да не правите моите грешки. Нещо не ми е много ясно-какво значение има дали отглеждате други култури,ако бизнес плана е спазен точно и инвестициите, които сте заложили са изпълнени?
 • N
  Здравейте колеги земеделци. Искам да споделя за един проблем с който се сблъсках. Бизнес плана ми е с приоритет плодове. Още първата година изпълних създаването на нова овощна градина,закупуване на земеделска техника и работник. Дотук всичко по бизнес плана е изпълнено. Миналата година закупувам земя която не е включена в бизнес плана.Същата е засята с едногодишна култура. И се оказва,че нямам право да увеличава в стопанството с едногодишни култури. Сега тази земя трябва да я отам под наем понеже не е подходяща за градина. Ще се радвам ако съм ви била полезна да не правите моите грешки.
 • J
  Здравейте, някой знае ли как се плаща земя при покупка по 6.1, дали е по данъчна оценка или по реална цена?
 • F
  Удостоверение по чл. 137 от БАБХ не е ли Удостоверението за животновъден обект, да не би да не е бил приложен към вашия проект и сега да ви искат да го представите.
 • D
  Никой ли не е получил уведомително писма от ДФЗ
 • D
  Колеги тези които имате проекти с животновъдство,получихте ли увед. писма от ДФЗ за предоставяне на удостоверение по чл.137 от БАБХ ,ако да моля споделете какъв е реда и колко време е необходимо за издаване на това удостоверение !ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!
 • A
  colonago colonago Re: Ранкинг по мярка 6.1./2015 от тази година с пъдпъдъци На мен се обадиха за проверка по заложените цели и инвестиции от бизнес плана.Всеки който направи 9 месеца от договора ще бъде проверен. 13.12.2016 в 21:29 колега, ти не си ли по 6.3
 • C
  от тази година с пъдпъдъци На мен се обадиха за проверка по заложените цели и инвестиции от бизнес плана.Всеки който направи 9 месеца от договора ще бъде проверен.
 • C
  За кога ви казаха

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

T

Мярка "Ковид"

Аз съм от тези "малкото" земеделци,които не получиха средствата на 15.06 .2022 г по мярка...

93 0
T

натура 2000

Петър Петров: Колеги,може ли някой да ми каже каква сума е получил за натура 2000 за миналите три поредн...

212 1
P

качиха новия слой

качиха новия слой в seu.dfz.bg

275 0
N

Млад фермер

Здравейте, за регистриране на млад фермер какви документи трябват?

218 0
К

Регистрация за земеделски производител

К: Можеш първо да засадиш и после регистрация,за нови може по всяко време на годината.От ден...

319 2