Депутатите ще умуват спешно...

 • A
  http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2015/01/15/2454482_deputati_predlagat_oblekcheniia_pri_zarejdaneto_na/ Депутатите предлагат, земеделците настояват, но вижте коментарите под статията. Невероятно какво мнение имат хората за земеделците.
 • I
  Защо се сърдите на хората?90% от коментарите са верни,и без това дребните земеделци не можем да си купим повече от 1тон нафта,да му мислят големите. Кое им е вярното? Абе хора наистина ли сте толкова ограничени?!
 • T
  Защо се сърдите на хората?90% от коментарите са верни,и без това дребните земеделци не можем да си купим повече от 1тон нафта,да му мислят големите.
 • I
  И кой от коментарите не е верен? Нима земеделците с над 3 000-4 000 дка не са точно такива каквито са описани? Нима някой от тях е с единствена кола от 5 000лв? Нима някой от тях е с единствено жилище на село? Естествено е, че коментарите не се отнасят до обикновеният ЗП, който се занимава със 100-200 та и 1000 дка. или с няколко животни и се чуди как да изкара месеца и коя сметка да остави за следващият. Нима има село без ЗП който да спекулира със селяните и да дава 20-25лв рента, а колите му са като на мутра. Лошите примери са хиляди, но трябва да се каже, че има единици от ЗП които не попадат в този общ кюп, но както е и всеобщото мнение за полицаите, така е и за фермерите. Чакай сега, аз мисля, че е съвсем нормално да ти остане печалба от 15-20лв/дка(според теб, колко рента трябва да се даде) по 20к дка = 300-400 хиляди лева ... еее какво лошо има човек да си ги изкара от зърно производство и да си купи джип за 100 000 лева, въпрос на приоритети. Аз не мога да разбера къв ви е проблема, нали се тупате у гърдите че сте земеделци, що не зехте тая земя вие па да се развивате, айде тия като мене дето са се хванали преди 2-3г и са били на 20 ясно защо, ама на вие г-н Върбанов гледам от 2002г се занимавате с фермерство, тогава кво стеняте сега сме 2015. Разбирам да плюете по системата, която е сбъркана, ама познавам доста "зърнари" дето са газили калта с ръждиви трактори и са си изкали добри реколти и имат нови машини, ест не без субс, но с голи субс не става само! И уточнявам, четете внимателно: АЗ РАБОТЯ С ЮМЗ, ПРЕЦЕНЕТЕ ОТ КОИ ЗЕМЕДЕЛЦИ СЪМ И ДА НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!
 • A
  asenvarbanov, не става въпрос за грешни или верни коментари, а за злоба. Злоба, която е избуяла в част от хората. Та коментиращите говорят за "големите" защото те са на показ. Те не виждат малкия, който със зверски мъки оцелява. А на оскотял и гладен народ какво друго му остава, освен да мрази. Мрази всичко и всички, особено тези, парадиращи с лъскавостта си. Но омразата и завистта не развиват икономика. Те изяждат, изяждат самите мразещи. Но те все още не са го осъзнали
 • A
  И кой от коментарите не е верен? Нима земеделците с над 3 000-4 000 дка не са точно такива каквито са описани? Нима някой от тях е с единствена кола от 5 000лв? Нима някой от тях е с единствено жилище на село? Естествено е, че коментарите не се отнасят до обикновеният ЗП, който се занимава със 100-200 та и 1000 дка. или с няколко животни и се чуди как да изкара месеца и коя сметка да остави за следващият. Нима има село без ЗП който да спекулира със селяните и да дава 20-25лв рента, а колите му са като на мутра. Лошите примери са хиляди, но трябва да се каже, че има единици от ЗП които не попадат в този общ кюп, но както е и всеобщото мнение за полицаите, така е и за фермерите.
 • S
  Нормално е. хората са Гладни и бедни. ти получаваш субсидии а ТЕ не. Всеки завижда. И в Германия е така и в Испания е така. Просто там има по-малко бедни и думите и приказките са от друго естество. Тука е злоба и завист. В Европа е лицемерие
 • I
  Не аз вече съм убеден, че ние просто сме лош генетичен материал! Тука и немци да дойдат ще с е си същите уроди! Просто тия коментаеи под статията са абсолютно доказателство, че сме проклети хора! Може всякакви да сме зърнали, лайнари, овощари, зеленчукари обаче не сме крадци и мошенници! Нашия народ докато не осъзнае, че сам си гради живота и не спре да копнее всички други да са зле, ЩЕ СЕ ПЪРЖИ КАТО ГРЕШЕН ДЯВОЛ Депутатите предлагат, земеделците настояват, но вижте коментарите под статията. Невероятно какво мнение имат хората за земеделците.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

натура 2000

Здравейте някой знае ли какво става с плащанията по натура 2000

116 0

качиха новия слой

качиха новия слой в seu.dfz.bg

224 0

Млад фермер

Здравейте, за регистриране на млад фермер какви документи трябват?

166 0

Регистрация за земеделски производител

К: Можеш първо да засадиш и после регистрация,за нови може по всяко време на годината.От ден...

260 2