Спират достъпа на животновъдите до лекарства

 • D
  Колеги днес отидох до една ветеринарна аптека да си взема шприцове против мастит за кравите но продавача ме спря още на вратата и ми заяви че по някаква нова наредба продажбата на всички лекарства става само срещу рецепта от участъковия лекар. Ако някой има някаква информация по темата моля да пише.
 • сега се чудят каква дрисня да издрискат след тази с антракса
 • Стачниците ,защо онемяхте???
 • Ето го и линка де: http://agrosaveti.com/agro-news/novini-analizi-agro/2778-amerikanskite-fermeri-poluchavat-kolosalno-subsidirane.html
 • Ето заради такива изкривени информации се създават погрешни впечатления у фермерите в БГ. Субсидии на фермерите в УСА няма, а това са обезщетения за памукопроизводители, засегнати от урагани и торнада, чийто застраховки покриват на 50% и държавата им покрива останалото. И 1-галон е равен на 3,78литра, а не на 4,5л. А пък етанола го изоставиха , понеже е с поне 50% по-скъп от бензина в момента и не е рентабилен. Така че в статията са писани повече намерения, отколкото реални факти...!
 • Доктора ще си плати, когато и ти си платиш на 100%. Така е хуманно ! Всеки може да сгреши. Беше ми много интересно преди години,когато един младеж видя некролог във вестник на един Лекар и въздъхна: " Ама той-доктор, пък умрял!!!" Никой не е безсмъртен и безгрешен... А що се отнася до употребата на антибиотични шприцове, опитайте да си купите такива без карентен срок!
 • ало докторчетата де се изгубихте бе галфони паричките свършиха и нема пари да си платим нета така ще е уж висшисти образовани знаете латински старогрътцки сигурно и иврит ,а не можахте да си направите елементарната сметка 2+2 щото привас винаги излизаше =8 сега стачки правите първо символични после ефективни и зимата ще правите гладни стачки само че ще гладувате по принуда а не по желание ама така ви се пада щото сте алчни и безочливи копе..та
 • M
  Що министъра бре, нали той ви е колега-видя се до какъв хал ни докара, лекуваме си ги ние и то доста успешно, говоря за широкоразпродтранените болести.
 • алооо,кютекчията ти гимназия за древни езици ли си завършил че разбираш от латински и старогръцки и сам си определяш дозите и лечението.на калпава ракета космосът и крив-като не ти харесва лекаря извикай министъра да ти лекува
 • K
  откога си мечтая най-накрая да чуя за някой понабит доктор.... щото има много дето плачат за кютек... а, всъщност - лекарствата са затова - да се дават и прилагат от ЛЕКАРИТЕ. труда си е труд - струва пари, обаче - ако това с ограничението стане - какви гаранции ще получат фермерите? лекаря ще си плати ли ако обърка дозата или препарата? по какъв начин добросъвестния фермер ще получи по-добра цена, че продава безопасна храна (мляко, месо, разплод) и, понеже досега докторите не носят никаква отговорност и, понеже са безплатни за стопаните (в повечето случаи) затова и стопаните само си попсуват, та им мине. обаче - как ще преглътне един стопанин хем да си плати, хем добитъка му затрит? и, затова (понеже на съда кой вярва) - кютек, докато на доктора му омекнат кътниците.
 • [:dance:] [:tractor:] [:girl:]
 • qt jeavgksllotkzjgpo[vl;dxlbh
 • Млякото от лекувани с антибиотици се загробва с протокол в специална траншея.Ихибиторно го вадят мандрите,но не казват какъв е инхибитора ,как да се открие и какви мерки да се вземат и съответно намалят цената на млякото.
 • питай този който ти е дал разрешителното за млекосъбирателния пункт
 • Z
  Как трябва да се унищожава млякото , което е инхибиторно?
 • Практиката ви куца ама много.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Защо кравите ядат сезал и найлон

Здравейте,искам да попитам какво им липсва на кравите че ядат сезал и найлон

39 0

Санкционират

Иван: трябва до 30.09.2020. продажба и тези 3 животни не трябва да си ги подавал за субсидии

80 1

ЖИВОТНОВЪДНАТА МАФИЯ / лъжите на пишман "животновъдите".

Ако търсите работа във ферма /животновъдство, бягаите далече от тая обява: "Търся 1 или 2...

213 0

Фолио и мрежа за балиране

dipl.eng.Yordanka Nacheva: Здравейте г-жо Петрова Ние ПОЛИФОЛ ЕООД предлагаме мрежа и фолио за балиране Продуктите...

61 1