Има преводи по сметките за животновъдите

 • V
  Има пари по сметките вече в Плевенско
 • B
  sve_liu така ли мислиш?Познаваш ли ме че коментираш!?Не съм длъжен да ти дам обяснение но заради "протокола" ще ти кажа че нашата ферма (семейство)почти не е останала без представител.И пътища сме затваряли и лайна,мляко сме изсипали и арестувани,глобявани сме били.Това поводи за гордост ли е или мерило някакво?Но определено не се мислим за супер герои като теб щото и нищо не сме постигнали.Освен неприятности.Търсиш с някой да си мериш п.....а или сам лъжеш себе си колко е голяма.Потупване по рамото ли искаш? Да се водиш друга категория фермер-може би "по-така човек"?Кои сте тези Вие които "ходихте"...?????Моето за разлика от твоето е лично.Може и да си бил някъде и някога, дори е възможно да сме се срещали,но такива лаладжии като теб когато изчезнат тогава ще се оправят нещата.Някога.Много след мен и теб.Евентуално.....
 • S
  batkokarlo- А като ходихме по стачки вие къде бяхте . Тук лаете ама като опре ножа на кокала се покривате . нищо лично !
 • B
  Остава отворен единствено въпросът - ДОКОГА ЩЕ СИ ТРАЕМ, докога ще ги търпим??? Докато дойдат други на нашите места. Евентуално!
 • V
  Колеги, затишието по темата с нашите субсидии съвсем не е било случайно.Тихо, тихо нашите загрижени за сектора управляващи ни отрязаха по 25 -30лв на крава от обещаните средства, а иначе афишираха готовност да ги изплатят в размер като за 2012г.ГЕРБ издигнаха лъжата като модел на правене на политика, а сега се оказва, че за сегашните , лъжата е не само модел а и верую!!!Остава отворен единствено въпросът - ДОКОГА ЩЕ СИ ТРАЕМ, докога ще ги търпим???
 • R
  И в Търновско има преводи, но сумата не отговаря на обещаното! Платени са по 205 лева на млечна крава. Миналата година бяха 230 лева.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

67 0

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

226 1

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

207 1

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

134 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

225 0