Проблем при дръвчета Годжи Бери

 • V
  Здравейте, преди 2 седмици насадих 18 дръвчета от популярното в последно време - Годжи Бери. След първата седмица забелязах, че листенцата започнаха да окапват, а още една седмица по-късно всички листа бяха паднали . Тъй като за първи път насаждам годжи бери не съм наясно много, много с нещата и Ви питам нормално ли е листенцата да падат, а, ако не защо падат и какво може да се стори, за да се предотврати гибелта на дърветата. \r\n\r\nПоздрави!
 • G
  Здравейте, преди 2 седмици насадих 18 дръвчета от популярното в последно време - Годжи Бери. След първата седмица забелязах, че листенцата започнаха да окапват, а още една седмица по-късно всички листа бяха паднали . Тъй като за първи път насаждам годжи бери не съм наясно много, много с нещата и Ви питам нормално ли е листенцата да падат, а, ако не защо падат и какво може да се стори, за да се предотврати гибелта на дърветата. Поздрави! Колега какво стана с въпросните растения? Оцеляха ли?
 • P
  На моите като ги преместих в по големи саксии също им окапаха листата и помислих ,че загинаха . Но след време пак се разелениха. Така че изчакай .
 • T
  От къде ги купи? Явно не са понесли жегатапрез Август.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Масла ( студено пресоване )

Здравейте! Да знае някой фирми изкупуващи масла от студено пресоване на фъстъци , орехи?...

86 0

Най-богата на фосфор растителна култура у нас?

Спец: Лапай хуйове има наймного фосфорв сперманджака!

556 2

Безпочвено отглеждане на ягоди

Здравейте. Нов съм във форума и като цяло към земеделието, но се излекувах с веганска диет...

642 0

Курсове за фермер

fermer123: Не се лъжи, ще те скъсат от административни идиотщини работници няма цените са ниски, стой...

2926 11