Слънчогледови хибриди ГОЛДЪН УЕСТ СИЙД

  • L
    Колеги някой садил ли е от хибридите на Гръцката фирма Голдън Уест Сийд ,цената им е 69 евро ,но немога да намеря никакво инфо за тези хибриди.
  • H
    За слънчогледовите им хибриди нищо не мога да кажа, но имам поглед върху семепроизводството им на царевица.Имах сключен договор с тях за производство на един хибрид, родителските им линии се оказаха пълен боклук - ниска кълняемост, ниска кълняема енергия, неясен произход и нередовни семеконтролни документи.Оказа се, че някои от тях се произвеждат между другото от представителя на фирмата.Съответно прекратих едностранно договора поради несъответствие на качеството на семената с договореното.Не може от родителски линии, които са брак да се произведат качествени семена. Последваха нагли и безочливи заплахи, но ги парирах и приключих всякакви взаимоотношения.В последствие разбрах, че и други колеги са пострадали от некоректното им отношение. Моят съвет е - бягайте далеч от тази фирма.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта