Реализация на количества произведен чесън

 • S
  4NG na sicki imam edin vipros iskam da seya 4esan oba4e neznam na kade da prodavam toptan blagodarqa predvaritelno
 • K
  Чаушева,празни приказки на пазара.И то ако няма работа.Дай малко реална информация.И обясни на кандидат чесъно сеятеля разликата между това да седи по 10 часа на сергия без да знае дали ще продаде и 200 грама чесън и това някой да му го плати топтан цялото или доста голямо количество.И най-вече разликата в цената.Защото всички плюете прекупвачите но всички искате да сте на тяхно място.Ама не ви брига как после той ще продаде цялата продукция и дали ще има печалба.Е тук се явява разликата при покупка на едро.Защото всички разходи и загуби от момента на сделката са за сметка на купувача на едро.И за да бъде създадена цялата тази мрежа от клиенти е коствало доста нерви и разходи на търговеца на едро.А повечето от тези кандидат милионери с мотики не са и чували какви документи трябва да имат дори и само да продават та дори и от вкъщи цялата продукция.Колко от тях могат да ти издадът истинска данъчна фактура и дали са чували даже и за това.Ама иначе са с големите претенции.Искат с 5 декара земя и 3 месеца работа да осигурят парите за цялата година.ДА,ама не. Много интересно се завъртя тази уж невинна тема. А толкова злоба се изля за няма нищо. Никога не съм казала нещо лошо за прекупвачите, нито тук нито където и да е било. Аз не съм прекупвач, а производител и сама си реализирам продукцията. Не седя на пазара, а имам клиенти на които доставям директно до дома. Чесън сея вече 7ма година. Всичко което исках да кажа е, че в европейския съюз има пазар за зеленчуци, особено сертифицирано биологично производство. Като цяло съм съгласна с това което си написал, само не мога да разбера от къде тази агресия. Повече няма какво да се обяснявам. Успешна година ви желая.
 • K
  Чаушева,празни приказки на пазара.И то ако няма работа.Дай малко реална информация.И обясни на кандидат чесъно сеятеля разликата между това да седи по 10 часа на сергия без да знае дали ще продаде и 200 грама чесън и това някой да му го плати топтан цялото или доста голямо количество.И най-вече разликата в цената.Защото всички плюете прекупвачите но всички искате да сте на тяхно място.Ама не ви брига как после той ще продаде цялата продукция и дали ще има печалба.Е тук се явява разликата при покупка на едро.Защото всички разходи и загуби от момента на сделката са за сметка на купувача на едро.И за да бъде създадена цялата тази мрежа от клиенти е коствало доста нерви и разходи на търговеца на едро.А повечето от тези кандидат милионери с мотики не са и чували какви документи трябва да имат дори и само да продават та дори и от вкъщи цялата продукция.Колко от тях могат да ти издадът истинска данъчна фактура и дали са чували даже и за това.Ама иначе са с големите претенции.Искат с 5 декара земя и 3 месеца работа да осигурят парите за цялата година.ДА,ама не.
 • K
  Абе много мразя тарикатите, ама ако мога да кажа колко ги мразя няма да остане един тарикат. БГ я заливат с вносен чесън тия щяли да изнасят. Абе уморих се от тарикати. Абе още ли има будали коитои да скалъпвате та и вас ви има. Абе аман бе! Г-н Дончев, човека попита къде и как да си реализира чесъна, ти му отговаряш как не си могъл да продадеш своя. Съжелявам че бизнеса ти не върви добре, но това не е моя вина. И все пак ако имаш нещо лично против мен, можеш да ми изпратиш лично съобщение. Ако пък искаш публично да ме разобличиш в "тарикатлък", можеш да отвориш специална тема, в която да ме линчуваш. Не цапай на хората темите с личната си омраза и неудовлетвореност от живота!
 • V
  Абе много мразя тарикатите, ама ако мога да кажа колко ги мразя няма да остане един тарикат. БГ я заливат с вносен чесън тия щяли да изнасят. Абе уморих се от тарикати. Абе още ли има будали коитои да скалъпвате та и вас ви има. Абе аман бе!
 • K
  Не искам да давам празни надежди на никой. Така стоят нещаща с реализацията на земеделските продукти. и все пак да се опитам да отговоря на въпроса, ето един полезен сайт: http://www.bulgariangarlic.com/bg/article/8/12.html Поне качествено семе може да се закупи, а продажбата е функция от много зависими. Най- добре на дребно директно на клиенти, или ако имаш количества с ТИР и навън. Средното положение много удря в джоба.
 • K
  26.12.2012 Виж повече Направи VIP Продавам чесън около 800 кг. в с. Правдино в Ямболско. Цената е 1 лев за килограм, ако се купи цялото количество (има едър и дребен сортирани отделно). Тел: 0899784869 Тодор..........ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАМ ДА ГОВОРЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.
 • K
  Какви 5-10 лева сънувате.В Пени луканката в момента е на промоция -10 лева килограма.Чесън в ЦБА-4 лева кг.-по избор.НА ДРЕБНО.Вносен-износен ,няма значение.В нета има обяви на 1-1.30 лева за кило на едро.Български.Което не е гаранция че е качествен.Пари се правят от количество,не от цена.Другото е въпрос на усет за бизнес.
 • S
  em zavisi tuka v haskovo ot 5 do 10lv utiva
 • V
  колко върви кило български чесън по пазарите,скоро не съм виждала и все купуваме гигантски ужасно лют чесън
 • V
  Ако намериш обади се аз имам още 4-5 тона дето не мога и да го подаря на някого. Оня ден карах на Бургас ама и там е същото. Борсите в Русе и Варна също са задръстени.Отново опираме до до болка познатите неща, гърците и испанците ги субсидират на производствени разходи и продават под едно евро.Ама като нямаме държава ще внасяме и чесън щот за него и думичка не се казва за субсидия.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

С

Помощ- зелен чесън

Здравейте. Търся чесън за сеене, но за зелен пролетен чесън. Живея в Англия и от скоро отг...

206 0
V

Лук

Кога се тори земята преди да се посее лукъ?И да ли се тори изобщо?

984 0
M

Моля за съвет относно сеитбата на лук

proba: За това като се ходи на училище се учи Математика! Ще ти направя задачката като за пети к...

2176 2
M

С какво да засея 5 дк земя

proba: Марихуана!

9179 14
A

Препоръчайте ми Агроном за зеленчуци

Колеги,моля ако някой има имформация за специалист агроном при зеленчуците да я сподели!...

7425 0