С какво да импрегнирам покрива?

 • M
  Здравейте колеги, имам панелен обор с бетонов покрив, скоро обаче едва ли ще мога да го покрия с каквото трябва, та идеята е да ме посъветвате за някакъв импрегнант с който да намажа покрива и да го защитя за известно време от атмосферните влияния.Благодаря Ви предварително.
 • L
  Здрасти колега. Понеже съм инж.-кравар реших да се обадя и аз . Първо да ти кажа, че може да си изпуснал момента - почнаха дъждовете, а върху мокър бетон не се полага изолация (после влагата почва да се изпарява, образува кухини под изолацията и тя се напуква). Разните изолации на циментови основи не стават за покрив - слънцето не им се отразява добре. Каквото и да правиш (с или без рулон) на финала трябва да имаш или минерална посипка, или боя (която не издържа много). Не разбрах само какво е сегашното положение на покрива - чист бетон или е имало някаква изолация и е сдала багажа?
 • V
  ima hidroizolacii na cimentova osnova popitai f-ma isomat i ne sa skupi a i lesno se polagat
 • M
  Въпроса е и колко ще издържи това със смолата и хартията, някои ми предлагат да го направя с асфалт но не открих къде продават, пък и не съм убеден дали е добро.Чух че имало нещо като боя която го запечатвала, но така и не намерих имформация за нея.Въпроса е да не ми се напука покрива он дъжд и след това студа и да издържи поне 394 години докато събера пари да го направя както трябва.
 • V
  Колега имам бетонно хале с бетонов покрив.Питах един дистрибутор на Изола-Петров каза ми за един кв.м. 2.5 -2.8 за хартията и към 1 лев за смолата.Мажеш и полагаш ,без горелка до колкото разбрах.Ама пак трябва да се пита.Иначе има едни саморазливни подове ги водят.Мажеш ги с четката ,но колко струват не знам.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Агнета 2020

Питайте управниците ни тази година като нямаше внос на агнешко стигнаха ли родните агнета...

163 0

Агнешки кожи

Колеги някой знае ли къде купуват агнешки кожи и ако някой купува да се свърже с мен 08763...

177 0

Овце без мляко

Здравейте, колеги имам следния проблем Овцата се агни има направен съд ,но няма никакво...

293 0

1 био ЖЕ

Агри.БГ: Здравейте, Няма промени в пресмятането (поне към момента не са упоменати). Съгласно § 2з...

126 1

Българска порода за месо

Здравейте фермери пиша ви защото имам един въпрос на който не мога да си дам отговор а и...

455 0