колянов вал на юмз

 • N
  колеги пречи ли ако клоляновиа вал играе 1 см напред назад, иначе двигатела си работи само има едно цъкане като клапан но не е от клапаните вече ги регулираме за втори път.
 • E
  Аксиалното биене , не дава отражение върху налягането на маслото. Колегата по -горе пише , че неговия вал е с едни полумесеци. И в единия и другия случеи майсторите не са ги поставяли ,защото те не могат да паднат в картера , нито пък да излетят през аспуха. Ами отваряне му е майката , всичко друго просто е коментар. УСПЕХ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.
 • N
  налягането на маслото е малко повече от нормалното
 • S
  moiat e 5lc i ima polumeseci,no az niamam prednia i moiat val hodi napred.naliaganeto e normalno i saedenitela si go ima.10 godini go karam taka,no ve4e vala si otiva.no dokato darji naligane,6te si go karam.
 • E
  С това съм съгласен! Ама той говори за юмз и казва че чукането наподобява клапан , този луфт е обезспокояващ. Колега питаше за налягане на маслото - в тоя случей ако няма други проблеми то ще бъде в границите на нормалното.
 • B
  Ако е Беларус,тоест 5 лц или 6 ам то няма полумесеци.Сваляш картера и развиваш последния основен лагер.Там ти е кусура-Вероятно ще купиш нови лагери,но с такъв луфт няма да кара.
 • E
  Не. От аксиалния луфт на коляновия вал не може да има чукане. За да имаш такъв луфт , ти изглежда изобщо нямаш полумесеци. Колкото и да са износени това е невъзможно. Да не би да е правен ремонт от ,,специалисти?! И да не са ги поставили изобщо!
 • K
  това чукане го чуваш само ти ние няма как да го преценим но чисто теоретичо е възможно , а налягането на маслото как е
 • N
  колеги прави сте за един ден останах без съединител,атова чукане може ли да е от полумесеците
 • E
  Eдин см. наистина е много. Потвърждавам , че най-голям проблем ще ти бъде съединителя. Ремонта не е от най-трудните. Все ще се намерят дистанционни полумесеци с подходящ размер Успех!
 • K
  В твоя случай се касае за аксиален луфт на КВ ,както твърдиш ,че той е от 1 см това е много при смяна на лагерите в окомплектовката са и тези аксиални лагери представляващи полумесеци с дебелина от 0.5 ммнагоре те също биват нормални и ремонтни размери какъвто размер са и лагерите ,проблема е че при шлайфане на вала точния размер може да бъде изтърван в такъв случай примерно слагаш основни и биелни 1 ремонт но аксиалните трябва да бъдат примерно 2 или 3 размер трудно се намират само аксиални обикновено вървят комплект с др лагери желателно е да решиш проблема най малкия ти проблем в случая е че ти никога няма да имаш правилно регулиран съидинител

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

JD 6420 проблем в навеса

димитров: сьщият го имам сьс същия проблем поправиха го но не напълно сега вдига от копчето но не па...

22 1

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

43 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

211 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

102 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

97 0