колянов вал на юмз

 • N
  колеги пречи ли ако клоляновиа вал играе 1 см напред назад, иначе двигатела си работи само има едно цъкане като клапан но не е от клапаните вече ги регулираме за втори път.
 • E
  Аксиалното биене , не дава отражение върху налягането на маслото. Колегата по -горе пише , че неговия вал е с едни полумесеци. И в единия и другия случеи майсторите не са ги поставяли ,защото те не могат да паднат в картера , нито пък да излетят през аспуха. Ами отваряне му е майката , всичко друго просто е коментар. УСПЕХ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.
 • N
  налягането на маслото е малко повече от нормалното
 • S
  moiat e 5lc i ima polumeseci,no az niamam prednia i moiat val hodi napred.naliaganeto e normalno i saedenitela si go ima.10 godini go karam taka,no ve4e vala si otiva.no dokato darji naligane,6te si go karam.
 • E
  С това съм съгласен! Ама той говори за юмз и казва че чукането наподобява клапан , този луфт е обезспокояващ. Колега питаше за налягане на маслото - в тоя случей ако няма други проблеми то ще бъде в границите на нормалното.
 • B
  Ако е Беларус,тоест 5 лц или 6 ам то няма полумесеци.Сваляш картера и развиваш последния основен лагер.Там ти е кусура-Вероятно ще купиш нови лагери,но с такъв луфт няма да кара.
 • E
  Не. От аксиалния луфт на коляновия вал не може да има чукане. За да имаш такъв луфт , ти изглежда изобщо нямаш полумесеци. Колкото и да са износени това е невъзможно. Да не би да е правен ремонт от ,,специалисти?! И да не са ги поставили изобщо!
 • K
  това чукане го чуваш само ти ние няма как да го преценим но чисто теоретичо е възможно , а налягането на маслото как е
 • N
  колеги прави сте за един ден останах без съединител,атова чукане може ли да е от полумесеците
 • E
  Eдин см. наистина е много. Потвърждавам , че най-голям проблем ще ти бъде съединителя. Ремонта не е от най-трудните. Все ще се намерят дистанционни полумесеци с подходящ размер Успех!
 • K
  В твоя случай се касае за аксиален луфт на КВ ,както твърдиш ,че той е от 1 см това е много при смяна на лагерите в окомплектовката са и тези аксиални лагери представляващи полумесеци с дебелина от 0.5 ммнагоре те също биват нормални и ремонтни размери какъвто размер са и лагерите ,проблема е че при шлайфане на вала точния размер може да бъде изтърван в такъв случай примерно слагаш основни и биелни 1 ремонт но аксиалните трябва да бъдат примерно 2 или 3 размер трудно се намират само аксиални обикновено вървят комплект с др лагери желателно е да решиш проблема най малкия ти проблем в случая е че ти никога няма да имаш правилно регулиран съидинител

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

M

Регистрация на АТВ

wladd: В Областна дирекция "Земеделие"

72 1
T

Проблеми с хидравликата за управление на Т150

Здравейте, Имам проблем с трактор Т150 и по конкретно с завиването. Първоначално нямаше...

137 0
P

Трактор Т25 - скоростите не включват след смяна на полуоска

Имам Трактор Т25 Владимировец. Полуоската на задната лява гума се скъса и я сменихме, но с...

85 0
Y

Загубена първоначална фактура на малогабаритен трактор 14 к.с.

Здравейте. Ще съм благодарен, ако помогнете с моя казус. Имам "Синтай 140". Загубена е п...

157 0
P

Т-150

solun1: Възможно е филтъра на ск.кутия да е позацапан/позатиснат , може и клапана който поддържа...

164 1