Електропастир

 • D
  Колеги някой от вас ползвал ли е електропастир?Ако е да да ми разясни малко повече!Става въпрос за овце и кози.
 • E
  За всички които са проявили любопитство по темата препоръчвам да разгледат и сайта на БЕНТЛИ ФАРМ , www.elektropastiri.bg или звъннете на 0885-424-989.Предлагам консултации за всеки и за всякакви нужди от електропастири,както и изготвям оферти при желание от клиента.Предлаганите от мен електропастири са новозеландски на най-добрата фирма която първа в света произвежда електропастири и и от тогава нейната продукция е стандарт в сферата на електропастирите.
 • A
  Здравейте, електропастира наистина ще Ви свърши чудесна работа. Аз лично препоръчвам 4 проводника (на 30, 45, 60 и 85см), тъй като козите са доста пъргави и подвижни. Можете да разгледате всички продукти които предлагаме на: elektropastiri.alfavet.bg. Също така ще бъдем в Пловдив на Агра2012 от 6.03 до 10.03, там ще покажем много електропастири. Може да се чуем и по телефона: 0879/888 376 - Невен. Направил съм Ви приблизителна калкулация за 10 дка на 4 реда - около 710 лв. Ще се радваме да работим заедно.
 • V
  Ами действай бе брат , какво чакаш ! Не греши само тоя дето не предприема нищо ! Щом смяташ че е удачно давай имаш адресите в Стара Загора , после може да напишеш какви са резултатите !
 • D
  Ще ви споделя какво провокира в мен идеята за електропастир-имам кобила която пролетта се ожреби при една от разходките минах покрай един имот във който се отглеждат охлюви,спрях да говоря със собственика и кончето нали е любопитно отиде и подуши мрежата явно си допря муцуната и направо седна по дупе,оттогава когато минавам оттам винаги бяга далеко от мрежата. Втория случай който ме накара по сериозно да се замисля-бях с овцете и козите минах покрай същия имот понеже той собственика полива и тревата по точно детелината изглежда ги съблазняваше все силеха натам която я изпярка тока не повтори ама и повече въобще не наближиха.Та заради това.
 • D
  Аз не мисля всичките декари да ги заграждам за веднъж.След това с тях ще има кучета а ограждението е до самата ферма където има хора и наблюдение постоянно.Говорим в електропастира ще бъдат само денем а вечер ще се прибират.
 • N
  за всички йивотни електропастира върши перфектна работа сам трябват няколко часа да го научат. аз моя си го купих от Ст. Загора -Алфа вет ефимата и сам много доволен сега напролет ще си взема още един със незавимо захранване слънчев панел. моналата година цената му беше 540 лева сега не съм им се обаждал. към самия електропастир трябва да си вземеш изолатори и кабел колкото сметнеш, че ти е необходим. малко държени колчета и т.н лично аз съм много доволен от пелпастира.
 • K
  електропастирите се използват за ограждане на пасища,където животните имат какво да ядат и така стоят повече на едно място.Твойта работа няма да стане,първо че броят животни не ти отговарят да се набутваш за глупости,второ че те козички като пуснеш в тях храсталащи не електропастир ще ги върне,че и джипиес трябва да им слагаш да ги нямериш после
 • V
  Колега тази мрежа е по скъпа от оградната данеговорим че всяка тревичка облегната на нея дава оттечка и тока намалява.Абе това е хубава работа ама не е за нас и все пак УСПЕХ Забравих да спомена че мрежата издържа на слънце между 3 и 5 год
 • M
  Няма ли човек електропастира,барабар с агнетата ще отнесат.
 • V
  Аз не бих рискувал да ги оставя агнетата и яретата сами и то на такава голяма площ с храсталаци . По добре да заградиш примерно 5 дка. и то яко поме с 4 проводника . Като го опасят премести ги другаде и махни храстите да имаш видимост щото има едни хищници на два крака
 • D
  На мен идеята ми е следната-около фермата ми има около 30-40 дка храсталак то е общинско място, искам да го заградя с електропастир и лятото яретата и агнетата които съм оставил за ремонтда ходят и пасат свободно.Целта ми е да не ги смесвом с основното стадо а същевременно да имат фронт за движение.
 • M
  И нали като я разпъна тази мрежа през нощта трябва да и осигуря добре въоръжена охрана. Това в България може да го направиш или около фермата,където ще е под наблюдение,както в последно време около конюшните или забравяш идеята.
 • V
  преди 12-13 год мотнирах електропастир за кози с мрежа.При козите с два три тела няма да стане задължително е мрежа.Големи проблеми с нея всичко ловеше кучета коне крави и познай как се изпокъса.Затова циганина да ги кара по баира
 • V
  0884990040 Мартин - Стара Загора това е твоя човек .
 • V
  Пиши в Гугала ел пастири и ще видиш . До колкото си спомням имаше една пазарджишка фирма има една Старозагорска Алфа Микс .

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Q

Отказ от Категория?

Здравейте колеги, бих искал да попитам дали мога да откажа категория която вече имам (ТВК-...

157 0
A

Почвени проби и анализиране на получените данни

За да Ви помогнем да установите, в каква степен това уникално почвено разнообразие се отра...

159 0
A

Инспекция на посевите чрез заснемане с дрон

Събираме точни данни на ниво растение, използвайки високо прецизен дрон с интегрирана мул...

141 0
U

избор на тръбно ролкова поливна машина

Hri100: Аз съм най-доволен от Окмис.Вносител е фирма Новита прим.

219 1
K

Мулчер-тава

Здравейте,колеги! Интересувам се от такъв тип мулчер-тава ,който може да сподели малко пов...

759 0