Защо няма пазар за зайци?

 • R
  защо нямя пазар за зайци !!!
 • I
  Пазар за зайци няма! Пазарът е нещо, кадето да си дадеш стоката и да си получиш парите, т.е. да имаш сигурност, че ще продадеш произведеното, пък било и на по-ниска цена за някоя година, която ще се компенсира от по-висока през други. Тука си продаваш зайците сам, т.е. не намираш пазар, а клиенти. В зависимаст от бройката може да се намериш няколко месарски магазина или заведения, които да ги продават на черно. Може да видиш и наредбата за директни продажби, по нея може да продаваш от фермата, но мисля, че трябва да ти е регистрирана. Ако имаш много зайци, или се обединиш с някой, може да ги колиш някъде и вече законно да ги продаваш, но няма кой да ги купи, защото влизаш в омагьосания кръг на зайчарството - искаме пазар за да печелим, ама ще направим всичко възможно да го няма!
 • R
  Доколкото до мене зайци имам и аз целогодишно но позар ненамирам и след тоя един месец можеш ли да ми кажеш каде мога да намера ???
 • A
  Пазар има, но все още е за отбрани хора (зайцевъди, които целогодишно имат зайци за продан) След месец търсенето ще се увеличи и тогава няма да има зайци и така всяка година- зайци много, но само лятото.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Зайци

Колеги с каква ваксина ваксинирате, зайците, че в селото започнаха да умират. Или дайте с...

128 0

Търся зайцевъди по мярка 6.1-био 2014/2020

Привет колеги.Ние отглеждаме зайци и кандидатсвахме по марка 6,1 през 2015год. Бяхме вписа...

219 0

Умряха ми зайчета на 10 дни

Здравейте! Имаме малки зайчета-6 на брой (Белгийски великани),родиха се на 6 ти , живи и з...

232 0

Заек - очна инфекция

Здравейте, имам домашен заек, на който едното око започна да сълзи. Предписаха ми капки Ци...

354 0

Пазар за зайци

: Боримес изкупуваха зайци.

1785 1