Субсидия за пасища и мери

 • M
  здравеите колеги каква е субсидиата за пасища Можели да се вземе под наем и имали ограничения като декари Имам 10 бр крави благодаря предварително:
 • H
  Здравейте, кога ще дават субсидиите за пасища и мери за тази година?
 • B
  Кога минават на проверка?
 • R
  Община Горна Оряховица.
 • T
  Колега Radi от коя община си? при мен цената на 1 дка мера е 6лв., а ти твърдиш че е 3 лв. видя ми се твърде висока и не съм взимал мери тази година
 • M
  благодаря ти много бяхте ми много полезен.
 • R
  Приятелю, ти правиш предложението до Общинския съвет на какъв наем искаш да наемещ мерата. 2009 година наемът ми беше 1 лев на декар, след като дойдоха ГЕРБ искаха да е 10 лева на декар, но ги преборих в Общинския съвет и наема стана 3 лева на декар. Субсидията за миналата година беше около 17 лева. Аз съм наел 160 декара. Виждаш, че има полза от наемането. Лошото в случая е допустимия слой. През 2009 година получих пълния размер на субсидията за тези 160 декара, след като ми беше направена проверка. През 2010 година за същите 160 декара бях глобен 970 лева, след въвеждането на новия допустим слой. Затова моят съвет е очертавайте мерите само в границите на допустимия слой, не разчитайте да убедите чиновниците, че цялата площ е годна за пасище. Те просто няма да ви разберат. Предложението е хубаво да го направиш до нова година.Успех!
 • M
  колега мога да го взема под наем от общината но за миналата година каква беше субсидията. Дане стане едното за другото. Става въпрос за 50 дка.
 • R
  Има само европейски субсидии, но за 2010-2011 година не знам колко точно ще са. Ограничения в декарите няма. Трябва да имаш договор с общината за наем.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Кога мога да изкореня стара овощна градина?

Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...

178 0
D

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

306 0
C

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

335 1
А

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

420 1
B

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

318 0