Второ плащане по мярка 6.1

 • H
  Уважаеми колеги,имали някой получил второ плащане по мярка 6.1 от предадените и одобрени проекти от прием юли 2015 г.,Моля споделяйте информация,мнения и съвети по темата и повече .......................позитивизъм!!!!
 • S
  КРЕДИТНА ОФЕРТА ЗА ТОЗИ КРАЙ НА ГОДИНА Здравейте, госпожи и господа, Това послание е за хора, които имат нужда от специален заем в края на годината или са започнали лични проекти. Вие сте физическо лице или частна швейцарска компания, български, Канада, Белгия, португалски, италиански, френски, по целия свят, ние Ви предлагаме заем от 5000 до 2,500,000 евро с прости думи ние също инвестиции и вземания, между-специално на всички видове и нашите трансфери са осигурени от банка за сигурността на сделката на никого в състояние да го изплати с лихва от 2% до 7,5% .За някой интерес, моля свържете се с нас от електронна поща: [email protected]
 • F
  Разбира се , че не се признава, какъв следващ период...? Като ти излезе работничката в майчинство трябва да наемеш служител по заместване.Как ги управлявате тея ферми с работна ръка, финансови потоци, счетоводство...Смятай колко тънък сметкаджия трябва да си за да назначиш някой, знаейки че ще излезе в майчинство само за да спестиш осигуровките и в същото време да вземеш предимство в ранкинга...
 • H
  колега flowmotion не разбрах от предния коментар ,в крайна сметка признават ли работник в майчинство или не,пишете моля да гоимам предвид за следващ период
 • F
  Моят казос е следният.По бизнес план имах да назнача едно работно място,назначих го две години преди заявка за второ плащане,но и двете години беше по майчинство.Несъм прекратявал трудовия договор плащал съм усигоровките,и в крайна сметка се оказа ,че е проблем при подаване на заявка за второ плащане.Има ли някой със същия казос или да е запознат? Моля за съвет. И как сте плащали осигуровки? По време на майчинство работодателят внася само здравни. И нали при подаване на заявката за второ плащане ви искат платежни за заплати .Ви екакво им представихте след като не сте изплащали? Много ясно, че ще ви откажат плащането.За схемичката с работник по майчинство предупредиха още при кандидатстване, че няма да мине.Работното място е за да помага в стопанството, не за да се шикалкави.Сега ще ви изискат да върнете и първото плащане. П.С.Днес и аз си получих второто плащане.Отново всичко в срок.
 • K
  Предоставил съм платежни от счетоводителката със всички усигоровки които трябва да се внася на работник по майчинство.Проблемът е,че когато е работник по майчинство влиза във списъчен брой,но невлиза във средно списъчен брой работни места.Това го разбрах след подаване на заявка за второ плащане.
 • T
  Моят казос е следният.По бизнес план имах да назнача едно работно място,назначих го две години преди заявка за второ плащане,но и двете години беше по майчинство.Несъм прекратявал трудовия договор плащал съм усигоровките,и в крайна сметка се оказа ,че е проблем при подаване на заявка за второ плащане.Има ли някой със същия казос или да е запознат? Моля за съвет. И как сте плащали осигуровки? По време на майчинство работодателят внася само здравни. И нали при подаване на заявката за второ плащане ви искат платежни за заплати .Ви екакво им представихте след като не сте изплащали?
 • K
  Моят казос е следният.По бизнес план имах да назнача едно работно място,назначих го две години преди заявка за второ плащане,но и двете години беше по майчинство.Несъм прекратявал трудовия договор плащал съм усигоровките,и в крайна сметка се оказа ,че е проблем при подаване на заявка за второ плащане.Има ли някой със същия казос или да е запознат? Моля за съвет.
 • A
  Колега, знам, че счетоводно не е правилно да се включат, но в някои РА на ДФЗ го искали. А таксите за платежните за нает работник включват ли се?
 • F
  Не колега не си прав осигуровките не се включват в книгите за разходи, те се отразяват в годишната декрация
 • а
  Здравейте, колеги! Имам питане относно книгата за разходите, която се представя при второ плащане. Моят счетоводител не е отразил в нея моите осигуровки като ЗП, както и банковите такси за преводи по платежни. Според мен трябва и те да се включат - прав ли съм?
 • T
  Аз съм с растениевъдство. Проверяваха културите на полето ,както са декларирани по парцели. Съответно гледаха растителни остатъци защото при нас вече е прибрано всичко. И снимаха инвестицията по проекта,която е товарен микробус.Сравняваха номера на рама,на двигател,снимаха и това е .
 • *
  Какво точно проверяха на място? Декарите, брой растения на декар, присъствие на работника или документи???
 • T
  Аз подадох заявка на 15.08. днес ми беше проверката на място. Ще видим кога ще си получа парите.
 • I
  Здравейте.днес ми преведоха парите. Общо малко над месец ми отне чакането.
 • I
  Аз съм със стопанство за пъдпъдъци. За първото плащане чаках почти година. За второто си мисля че ще чакам почти две години. Интересно ми е колегите от Благоевград ще споделят ли как им е минала Софийската проверка. Имам приятел, който кандидатства с червеи и после с овце. След проверката на втората седмица си получи парите. Тая мярка 6.1 е егати прокобата, бавене докато ти писне или се набълбукаш с кредити.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Агроаптека

Здравейте, искам да попитам има ли някоя европейска програма, която финансира отваряне на...

31 0

Корекция на ОСП заради Ковид19?

Здравейте. От няколко дни се чуда дали няма да ни спрат/намалят/коригират Директние плаща...

71 0

6.4.1 - Услуги

Георги: Съжалявам ,че се подлъгах по тази мярка. Няма никаква информация и си загубих времето. За...

77 1

Някой успя ли да подаде заявление в seu.dfz или поне да го започне?

proba: Въпрос: Има вече новина и заповед: https://www.dfz.bg/bg/prescentar/novini/-2020-/ http...

276 3

Отностно белите петна

Здр. Интересува ме , значи преди можеше да чертаеш съседни на теб бели петна ако имаш имот...

124 0