Ряпа дълга бяла

  • M
    Здравейте, обръщам се към вас за съвет. Крайно необмислено от моя страна /за пръв път се занимавам с нещо такова/, насях ряпа Дайкон /или дълга бяла ряпа/. По принцип съм интелигентен човек и ги обмислям нещата, но този път сглупих. Не проучих материята и сега се озовах с близо пет тона от тази ряпа. Оказва се, че е прекалено голяма за търговците, крива /а аз толкова се радвах на големите кореноплоди / . Борсите, които посетих ми отказаха независимо цената. Не стига това ами в околията са насяли такава ряпа като фуражна култура за наторяване на нивите. Търся съвет за какво бих могла да я продам - става ли за фураж за животни и какви са цените. Сигурно ви звучи ужасно несериозно, но ще съм благодарна за съвети.
  • Т
    След 3 години,идва и отговора ми.Дайконата се сади на гъсто,5-7 см. семка от семка.Достигне ли дължина над 20 см. се вади за сондиране на пазара.Цена под 0.80 ст. на едро е НЕМИСЛИМА.Пробвал съм над 50 сорта.Най важен е пазара,никой не се интересува от сорта.Някой е предпочитат с малко листа,за мен е губене на време.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Охлюви и плужеци

земеделеца: Начи имаш няколко възможности, - пепел, натрошени черупки от яйца, стърготини, натрошени м...

80 4

Капково поливане

Здравейте, Моля за помощ при избора на помпа за капково напояване. Разполагам с 3200 мет...

326 0

Пазар на тиквени семки?

Иван: Иди в ЛИДЪЛ там се продават опечени осолени и пакетирани тиквени семки има и цена.

1179 4

ЦЕНА НА ТИКВИ 2018г. ???

Има ли накой идея как ще тръгнт цените на тиквата в Силистренски регион ?

1743 0

За Гъбарниците и ХЕИ

Здравейте, от скоро отглеждаме гъби кладница в една бивша промишлена сграда. Сградата...

687 0