Как да отглеждам зеленчуци в парници?

  • S
    Аз се казвам Стефани Йончева и съм от град Враца. На 18 години съм и тази година завърших 12ти клас.. От доста време съм решила , че ще продължа обучението си във висше учебно заведение , като съм се насочила специално към правото.. и тн , но не за това искам да ви разкажа и по специално да попитам.. Имам идея да направя на село в градината ( около 3 декара ) парници и да отглеждам зеленчуци , насочила съм се към проектите за млад земеделец , които предоставя Евросъюза .Родителите ми от доста време са в чужбина.. заради нищетата в България , но аз искам да се боря за нашата държава и да подпомогна до колкото мога за нейното развитие. Не съм живяла - кипяла .. не разббирам особено много , а и нямам кого да ме научи и да ми помогне , но съм амбицирана.,. искам сама да се преборя за да може родителите ми да се върнат тук в България ако има хора занимавали се с тези проекти или просто земеделци , които са развили бизнеса си имат 5 свободни минути ще ми е изключително итересно да задам няколко въпроса да обсъдим.. интересува ме колко е минималния брой декари с които мога да кандидатствам?..как се правят парниците ( имам идея целият двор да е направен по този начин ) как вървят пазарите.. как стават нещата... rnПредварително благодаря!
  • R
    Здр Точно във Враца имате много добър екип в НССЗ /Национална служба за съвети в земеделието/. Отиди там , задай своите въпроси и ще получиш точен , ясен и компетентен отговор на тях . Ако прецениш , че ще се занимаваш и безплатен проект ще ти направят. Възникнат ли проблеми в процеса на работата , тогава ни попитай конкретно . А сега все едно да отговорим на : Искам да съм студентка по право - какво трябва да направя ?" и ние да започнем: Първо - завършено средно образование ; Второ - копие от дипломата... и т.н.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

E

Мярка 6.3 Административни договори

Добър днен. Искам да ви попитам след като имам одобрение за мярка 6.3 сега какви документи...

98 0
O

Програма млад фермер

Здравейте! Някой знае ли как стоят нещата с програмата млад фермер? Какви са изискваният...

220 0
M

Подмярка 6.3

Здравейте,някой може ли да каже,след като вече съм била одобрена по Мярка 6.3 мога ли 2 пъ...

203 0
F

Мярка 4.1

Има ли някакво раздвижване по 4.1 ?

144 0
A

4.1.2

Здравейте,някой има ли плащане по мярка 4.1.2

105 0