продажба на пшеница на зелено

 • M
  Колеги,някой да ме насочи към търговци,които купуват на зелено в момента.Става въпрос за 25-30 тона,за регион Плевен
 • C
  До Evroinvest2009EOOD ти за къкъв се помисли я по кротко нали си човек...
 • T
  Пурпуреа точно на теб ли да го обясняваме? Ти вече знаеш накъде отиват нещата за новата реколта. Ники, мъча се да знам, но никой не може да каже точно какви ще са цените, интересно ми е съжденията на другите хора от форума. Винаги съм се чудел откъде идва тази категоричност при повечето участници като казват ще е 300, 500 лв. и т.н. Толкова сме незначителни на зърнения пазар че само можем да гледаме какво ще стане.Определено не съм съгласен със ''инвестиращия евро'', но не съм и съгласен на този етап че и ще видим по-високи цени, аз лично не виждам такива предпоставки поне за сега, но....................... знае ли човек. Та ............................... затова си позволих да задам този простичък въпрос. www.deltastock.com/dtweb/index.asp?local=bg
 • S
  Днес разбрах цената на зелено е 35ст/кг закарано в Пловдив а от място 31-32 ст/кг .Плаштането е на 70 процента. За момента това е най високата цена. СИМИД също плаштат 30ст/кг.на 100 процента плащане.
 • S
  При нас се чу 350лв/тон но немога да разбера кой ги дава
 • P
  Пурпуреа точно на теб ли да го обясняваме? Ти вече знаеш накъде отиват нещата за новата реколта. Ники, мъча се да знам, но никой не може да каже точно какви ще са цените, интересно ми е съжденията на другите хора от форума. Винаги съм се чудел откъде идва тази категоричност при повечето участници като казват ще е 300, 500 лв. и т.н. Толкова сме незначителни на зърнения пазар че само можем да гледаме какво ще стане.Определено не съм съгласен със \'\'инвестиращия евро\'\', но не съм и съгласен на този етап че и ще видим по-високи цени, аз лично не виждам такива предпоставки поне за сега, но....................... знае ли човек. Та ............................... затова си позволих да задам този простичък въпрос.
 • N
  Пурпуреа точно на теб ли да го обясняваме? Ти вече знаеш накъде отиват нещата за новата реколта.
 • P
  Помогнете на по-неорентираните за цените...........защо цените ще са-по ниски или пък по-високи. Какви са сега точно предпоставките за тези бъдещи цени????
 • E
  Еее иовко -иовчо ли си мери си приказките и се надяваи за 300 лв че ще е по ниска цената !!!!!
 • I
  Такива като този смешник Evroinvest , но може и той дори да не знае значението на думата инвестиране , просто си просят веднага по един бан от сайта. Веднага ги измисли 300лв/тон , при положение , че такива цени е нямало много отдавна. Защо се оставят такива боклуци да тровят нервите на хората , без това си имаме достатъчно проблеми , остава и да четем малоумните постове на такива дразнители. Може би е време модераторите да се посъбудят малко.
 • E
  колко ще е остатъка никои не знае
 • P
  това не е вярно преди 2 седмици фактурирах 30 т на 200 лв остатъка на цената валидна по време на кампания минус 20 лв
 • E
  цената на пшеницата на зелено за момента е 300лв за тон за ваше разочарование а на кампания може и да е по ниска !!!
 • K
  Колега трудно ще намериш добра цена за това количество.Може би е по добре да провериш как стои въпроса с кредит от банка.Аз също очаквам тази година добра цена на пшеница.
 • I
  Колега тези количества са много малки за продажби на зелено. И малко по-встрани от темата - очертават се още по-високи цени на зърното тази година, така че го имайте предвид като сключвате договори на зелено, после да не съжалявате

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Стари сортове пшеница

Sledvashtiat: Защо не питаш няко от земеделските институти?

372 3

Торене на пшеница

Мартин: Натори сега с 25 Амониев нитрат. Напръскай с аминокиселини,на високата доза, като почне ве...

5005 2

как се засича сеялка фераболи

Колеги някой може ли да ми каже как се засича сеялка фераболи витория. Внивата ми дава гол...

155 0

Фумигация

Здравейте, прибирам пшеницата с по висока влага, заради плевелите в нея и ще се наложи да...

292 0